Annonce

Klog komiker sætter gang i lattermusklerne
WEB_rimmer.jpg
Lasse Rimmers oneman-show 'Komiker' er et show om lysten til at pege fingre af alt og alle, men især af sig selv. Foto: Presse
komik Komikeren Lasse Rimmer er kendt for sin hurtige tunge og jokes der ikke kun handler om ting under bæltestedet. Oplev ham live på scenen i morgen i Viften.

Lasse Rimmer kan smykke sig med mange titler. Udover at have en intelligenskvotient på hele 156 og derfor være medlem af Mensa, kan Lasse Rimmer også prale med, at være tv-vært og en af stand-up fagets ældeste rotter.  
Lasse Rimmer har i de senere år været aktuel i ‘Live fra Bremen’, hvor han som vittig nyhedsvært fængede danskere med en humorisktisk indgang til ugens nyheder. I den seneste sæson af ‘Live fra Bremen’ var han vært i det efterfølende satiriske program ‘Den blinde vinkel’, hvor han sammen kendte danske satte fokus på sjove hverdagsiagttagelser.

Tilbage til scenen.
Tv-branchen har været Lasse Rimmers foretrukne element, men nu bevæger han sig alligevel tilbage til rødderne.     
Den nøgne stand-up scene trækker i den hurtigsnakkende komiker og hovedpersonen selv bedyrer, at han ikke er blevet rusten i det gode gamle stand-up håndværk. Tværtimod.
“Jeg har sparet lysten op til det her virkelig længe, så nu har jeg efterhånden en lille formue af lyst stående på comedy-kontoen, og det er på tide at tage ud og udbetale den over hele landet”, siger Lasse Rimmer.
Showet ‘Komiker’ er Lasse Rimmers andet oneman-show. Hans første oneman-show, ‘Nævenyttig’ blev tv-optaget på Bremen Teater i november 2010 og vises på TV 2 Zulu i 2012.
Der er stadigvæk billetter at få til Lasse Rimmers show ‘Komiker’.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top