Annonce

Jyllingevej lukker i fem dage
WEB_jyllingevej_02_150512_B.jpg
Vejdirektoratet skal lægge nyt asfalt på Jyllingevej, som en del af vil være lukket fra den 16.-21. maj. Foto: Brian Poulsen
spærret af Vejdirektoratet skal lægge nyt asfalt på Jyllingevej og det betyder, at en del af den store vej vil være lukket fra den 16. maj til den 21. maj.

Af Lili Soltani Jensen (praktikant)

Jyllingevej er et trafikalt knudepunkt i de tidligere morgentimer og det kan måske få konsekvenser for trafikken, når Vejdirektoratet i aften kl. 21 påbegynder en fem dage lang renovering af Jyllingevej.
Der skal lægges nyt asfalt på vejen og man kan godt risikere, at der kommer ekstra trafik i ydertimerne. Hos Vejdirektoratet håber man dog ikke at det bliver tilfældet.
“Vi har annonceret lukningen på forhånd, så vi håber at bilisterne vil tage en anden vej til arbejde og bruge omkørslerne, som det er muligt at komme rundt på. Vi har netop valgt disse dage, da alle har fri Kr.  Himmelfartsdag, og rigtig mange holder fri om fredagen,” siger trafikkoordinator hos vejdirektoratet, Kristian Delff.

Annonce

Fem dage
Vejdirektoratet har udtalt, er at lukningen af Jyllingevej vil vare fra den 16. maj kl. 21.00 til den 21. maj kl. 6.00. På strækningen fra Tårnvej til lige før krydset ved Ejby Industrivej vil det være umuligt at køre med bil, men afspærringerne gælder dog ikke cyklister. Begge kryds vil være åbne for trafik på de øvrige veje.
Mindre støj. Der er adgang til alle ejendomme på den spærrede del via omkørsel Nørregårdsvej-Jyllingevej.
“Det vil ikke komme til at påvirke beboerne i området at vi afspærrer. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at støje så lidt som muligt og få arbejdet gjort hurtigt. Det der virkelig kommer til at påvirke beboerne, er den nye asfalt vi får lagt. Den er nemlig støjdæmpende og det er en god ting for alle beboerne,” siger Kristian Delff.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top