Annonce

Jesper Jensen: Jeg gjorde intet ulovligt
jesper-jensen_Danmark-Italien_47_010512_BP.jpg
"Jeg er frifundet for begge tacklinger, og det føles super godt ikke længere at skulle tænke på det mere," udtaler Jepser Jensen til rnn.dk. Jesper Jensen kan derfor spille med, når Danmark møder Rusland i aften. Foto: Brian Poulsen (Arkiv)
Ishockey VM Rødovredrengen Jesper Jensen var havnet i en uheldig situation under VM i ishockey i Sverige. En tackling på Joel Lundqvist i kampen mod værterne, var blevet indberettet til det internationale ishockeyforbund. I første omgang var det en forkert tackling IIHF kiggede på, og så kom en ny sag for Jesper Jensen: “Nu er jeg frifundet for begge tacklinger, og det føles super godt ikke længere at skulle tænke på det mere,”

Jesper Jensen satte et par tacklinger på svenskernes Joel Lundqvist i landskampen mandag aften – en i første periode, og en i 3. periode. Det svenske landshold mente ikke at tacklingen var ren, og indberettede derfor Jesper Jensen til IIHF.

Den tidligere Rødovrespiller blev i første omgang clearet for tacklingen, men det viste sig at IIHF havde kigget på den forkerte situation – altså tacklingen der skete i første periode. Det fik svenskerne op af stolen og brokkede sig til IIHF og bad dem kigge på dén tackling svenskerne mente var ulovlig.

Annonce

Det har IIHf nu gjort og de fandt ikke noget ulovligt ved tacklingen, så Jesper Jensen er clearet og kan spille i aften mod Rusland.

“Jeg er frifundet for begge tacklinger, og det føles super godt ikke længere at skulle tænke på det mere,” siger Jesper Jensen, som er ked af det på svenskerens vegne.
”Jeg er selvfølgelig ked af, at Joels VM er slut. Men jeg mener selv, at jeg ikke gjorde noget ulovligt i begge tacklinger,” slutter Jesper Jensen fra Stockholm.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top