Annonce

International konkurrence
Cykling-2.jpg
Spurtopgør på 1. etape. Tobias Lund Andersen vinder med en ringbredde foran Jonathan S. Petersen Foto: Privat
Cykling I weekenden omkring Store Bededag blev der kørt ”Youth Tour” med deltagelse af både danske og udenlandske juniorryttere. CK Fix bidrog med en knusende enkeltstartssejr, en intern duel om guldet og medaljer i bunkevis.

Sjældent har Ejby og Karlslunde et internationalt snit, men i dagene omkring Store Bededag var der alligevel besøg fra både Sverige, Norge og Holland, da ”Youth Tour” blev afviklet. Fra U15-årgangen og op måtte CK FIX derfor konkurrere ikke kun med de danske modstandere, men også de udenlandske.

Det forhindrede dog ikke Peter Gylling i at hente podieplaceringer på 2 af de 5 etaper i U15-årgangen. Også de yngre ryttere slog til. Hos U13-rytterne vandt Mathias Gunnar Malmberg efter to imponerende eksempler på tempokørsel ved både prologen og enkeltstarten, hvor han reducerede de andre deltagende til statister. Også Magnus Fleron Juncker blandede sig med 2 podieplaceringer i den årgang.

Annonce

Hos U11-rytterne stod der FIX på det hele. Duellen om første- og andenpladsen blev udkæmpet mellem Tobias Lund Andersen og Jonathan S. Petersen, der begge hentede podieplaceringer på alle etaper. Det blev også marginalerne – helt præcist 4 sekunder – der afgjorde duellen til Lund Andersens fordel. Også Gustav Wang hentede 2 flotte placeringer i top 3 i denne årgang.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top