Annonce

Ingen stemte imod
WEB_lysktyds.jpg
Kun Enhedslisten som ikke er repræsenteret i kommunalbestyrelsen har udtrykt bekymring for den kommende centerudvidelse. På rådhuset gav samtlige folkevalgte partier derfor grønt lys til en udvidelse. Foto: Brian Poulsen
centerudvidelse 19 forskellige politikere fra fem forskellige partier gav i tirsdags Rødovre Centrum grønt lys til at udvide med cirka 12000 kvadratmeter. Centeret skal dog selv betale for at sikre en bedre trafikløsning.

Ikke mindre en 11 høringssvar havde Rødovre Kommune modtaget forud for behandlingen om Rødovre Centrums byggeplaner.
Langt størstedelen handlede om dårlige trafikale forhold, som med en stor udvidelse sandsynligvis vil blive sat yderligere under pres.
“Allerede i dag er der problemer med lange køer på Tårnvej, så derfor har vi sat som en betingelse for udvidelsen, at Rødovre Centrum finansierer en bedre trafikal afvikling end i dag. Vel at mærke en løsning, som vi bestemmer hvordan skal se ud,” forklarer formanden for Teknik- og Miljøudvalget, Svend Erik Pedersen.
Han understreger, at de mange høringssvar og sagens generelle behandling også har givet anledning til andre præciseringer, men at de trafikale bekymringer langt fra var de værste. Dog har kommunalbestyrelsen også sikret sig en vis indflydelse på det æstetiske indtryk.
“Der har også været talt en del om Højnæsvej og en måde at sikre, at lastbiler og anden tung trafik ikke søger den vej, da det er en skolevej vi skal passe på. Men den problematik må vente til en selvstændig behandling. Her og nu har vi til gengæld sikret, at centeret får en flot front mod Tårnvej, så det ikke bliver bagsiden af centeret, det vender ud af, men fronten,” siger Svend Erik Pedersen og tilføjer:
“Vi har derfor stillet visse krav om, at kommunen skal godkende skilte, der bliver hængt op. Vi skal ikke have sådan en skov blinkende neonskilte.”

Godt igang
Allerede to dage efter godkendelsen kunne Rødovre Centrum sætte navn på, hvem der skal drive den 5 sale store biograf, som kommer til at optage størstedelen af de mange kvadratmeter.

Annonce
Kommentarer

1 kommentar om “Ingen stemte imod”

  1. Morten siger:

    Bedre trafik løsning. Tårnvej er et langt rødt lys. Hvilket betyder at det er hurtigere at tage villavejene i stedet.

    Så Kom ind i kampen kommune. I flytter selv alt trafik ud hvor vores børn er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top