Hokus pokus i centeret
Henrik.jpg
Henrik Svanekiær har gjort det til sit levebrød at optræde med psykologisk magi. Foto: Presse
magi Der er bogstavelig talt magi i luften, når Rødovre Centrum inviterer til tre dage med tryl og mystik. SE MERE PÅ WEB-TV

Under titlen ‘Magiske Dage’ inviterer Rødovre Centrum til tre dage med tryl og mystik. Fra den 1. til den 3. juni får centeret besøg af fire af landets dygtigste kunstnere indenfor magi og trylleri.
Alle tre dage kan man opleve finurlige Mr. Mox udrette magiske mirakler med alt lige fra ballonfigurer til levende dyr. 
Om fredagen kan man også opleve hypnotisøren og den magiske entertainer Henrik Svanekiær. Han har gjort det til sit levebrød at optræde med psykologisk magi, så man kan godt forvente en helt igennem unik og måske grænseoverskridende oplevelse, når Henrik Svanekiær gæster Festpladsen på fredag kl. 16.00.   På avisens hjemmeside kan man se en video, hvor Henrik Svanekiær tager fusen godt og grundigt på DR1 værterne Mads Steffensen og Sisse Fisker i ‘Aftenshowet’.
Kendt fra tv. Om lørdagen kan man fra tæt hold opleve makkerparret ‘Deutsch & Solberg’. De forbløffede rigtig mange tv-seere, da de i DR1s store talentkonkurrence ‘Talent 2010’ udførte det ene spektakulære nummer efter det andet.
Rødovre Centrums magiske dage bliver afsluttet søndag kl. 13.00, hvor Jeppe Schjøtz lukker af med hypnose af allerhøje- ste kaliber. Jeppe Schjøtz er bl.a. kendt fra TV2 Zulus hypnoseprogram ‘Argh det gjorde jeg bare ikke’.

[yt]7ymocaMlUf0[/yt]

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top