Annonce

Fysik tilføjet Rødovres backlinie
RMB-Herlev_01_301211_BP.jpg
Emil Bigler fortsætter i Rødovre i yderligere en sæson. Foto: Brian Poulsen
Ishockey Den fysisk stærke back Emil Bigler tager en sæson mere for Rødovre Mighty Bulls. Han er den sjette back med kontrakt for den kommende sæson.

Emil Bigler kom med som en af de sidste spillere på Rødovres hold i sidste sæson. Nu er den 23-årige back også på plads til den kommende sæson.

”Jeg er super glad for at have skrevet under. Jeg føler mig godt til rette på holdet og er glad for, at jeg fik chancen i sidste sæson. Nu har jeg fået mere erfaring, så jeg glæder mig meget til, at næste sæson går i gang,” siger den fysisk stærke spiller, der altid har spillet ishockey på Sjælland.

Annonce

Rødovres canadiske cheftræner, Brad Gratton, er glad for, at Bigler fortsætter hos tyrene. Coachen beskriver backens styrker.

”Bigler er en stor spiller, der flytter pucken godt rundt. Han har gode offensive takter i sit spil og er god til at finde huller i modstandernes forsvar, så han kan lægge afleveringerne til vores forwards. Og så er han god til at se kontramulighederne,” siger han til mightybulls.dk.

Emil Bigler noterede sig for 11 (3+8) point på i alt 45 kampe i sæson 2011/2012, og han er den hidtil sjette back med kontrakt for Rødovre til ny sæson 2012/2013.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top