Annonce

Førtidspensionister søger nye jobs i byen
foertidspensionister_01_150.jpg
Der mangler stadigvæk virksomheder, som tør åbne døren for en blæksprutte på kontoret et par timer om ugen. Foto: Arkiv
hjælp Månedens Mission blev en stor succes, og lige nu venter mere end 10 førtidspensionister på en chance på arbejdsmarkedet.

Månedens Mission i april, hvor vi satte fokus på det lokale beskæftigelsesprojekt ‘Førtidspensionister i job’ blev en kæmpe succes. Flere gange måtte projektlederen, Povl Erik Markussen, smile over nye førtidspensionister, som henvendte sig i receptionen ‘og gerne lige ville snakke med ham fra avisen’.
I løbet af måneden rin-gede sågar også flere virksomheder for at høre mere om ordningen, hvor man kan tilbyde en førtidspensionist nogle få timers arbejde om ugen, og der blev skabt kontakt mellem arbejdsgivere og arbejdstagere.
I dag godt to uger senere kommer der stadigvæk flere førtidspensionister til, som har læst om projektet, og har fået lyst til at arbejde 5-10 timer om ugen.
“Det har været spændende, at der er blevet sat fokus på projektet, og der er flere virksomheder og endnu flere førtidspensionister som har henvendt sig på grund af artiklerne, faktisk så mange, at vi mangler nogle virksomheder, der vil åbne dørene,” siger Povl Erik Markussen.

Gør en forskel
Han håber derfor, at der er nogle lokale virksomheder, som godt kunne bruge en ek-stra hånd til lidt forefaldende arbejde en gang imellem, som vil være med til at gøre en forskel for byen og for en førtidspensionist.
“Vi har kontordamer, blæksprutter, skolelærere og en arabisk tolk, der gerne vil hjælpe med lektiehjælp. De er alle sammen både søde og energiske, men mangler noget at lave de få timer om ugen, hvor de kan klare det,” understreger Povl Erik Markussen, der kan kontaktes på telefonnummer 30 76 95 84.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top