Annonce

Forløsende sejr til Avarta
Avarta-BSV_09_200512_BP.jpg
Jesper Larsen var primus motor bag meget af det Avarta-spil, der resulterede i en 1-0-sejr mod Rishøj Foto: Brian Poulsen
Fodbold Avarta hentede på hjemmebane en 1-0-sejr over rækkens nr. 4 Rishøj. Alexander Lazerevic kæmpede sig igennem Rishøjs midtforsvar og prikkede bolden i nettet til kampens eneste scoring.

Avarta – Rishøj: 1-0(0-0)

1-0 Alexander Lazerevic(´63)

Annonce

Tilskuere: 323

Avartas startopstilling(4-5-1): Rasmus Pryts – Seck Ousmand, Henrik Voldquardsen, Erkan Aslan, Casper Windfeld – Danni Jensen, Morten Johansen, Jesper Larsen, Saban Özdogan, Nicolaj Kjergaard(´70 Sebastian Nielsen) – Alexander Lazerevic

Espelunden havde søndag besøg af både Rishøj og solen, da 5. sidste runde i 2. division Øst skulle afvikles. Sørgmodig CV Jørgensen-musik og et sørgmodigt blik på stillingen, afslørede før kampen, at Avarta de sidste 5 kampe skal hente 5 point på sine konkurrenter i bunden, hvis der efter sommerferien skal spilles divisionsbold i ”Lunden”.

Avarta manglede til dagens kamp både anfører Morten Seifert og træner Christian Grønbæk. Sidstnævnte havde fået karantæne i kampen i onsdags og fulgte derfor begivenhederne fra speakerboksen.

Gæsterne fra Rishøj åbnede kampen med tålmodigt at lade Avarta have bolden, mens de ventede på chancen på kontra, hvor deres topangriber Lars Brøgger Hansen med en blanding af styrke, fart og teknik var farlig.

Hjemmeholdet havde intet problem med at have bolden, og den centrale midtbane med Saban Özgodan, Morten ”Mojo” Johansen og Jesper Larsen flyttede tålmodigt bolden rundt på banen i fine kombinationer. Rishøjs svar blev at lægge presset på Avartas forsvar, før de fik givet den videre til de tre midtbane-tornadoer.

Det var alt sammen meget pæn fodbold, men det afspejlede sig ikke i mængden af chancer, der blev skabt. Et par dødbolde og en Lazerevic-kanon forbi mål var det eneste det eneste bemærkelsesværdige, der foregik foran målene i første halvleg.

Fra anden halvlegs start fik Avarta skudt sig varme. Først forsøgte Saban Özgodan sig fra distancen, og Avarta fik lagt pres på Rishøj, der ikke kunne sparke bolden langt nok væk til at komme på plads.

Hjemmeholdet fremtvang dødbold på dødbold og til sidst gav det bonus. Efter Rishøj havde sparket et Avarta-hjørnespark langt væk flygtede begge hold spillere langt væk fra feltet og efterlod Alexander Lazerevic midt mellem to midtforsvarer. Her fik han en lang, høj aflevering at lege med og med ren fight fik prikket den igennem først de to midtforsvare og senere igennem benene på Rishøj-keeper Steffen Fasting Hansen.

Herfra fik gæsterne mere kontrol over kampen, der bød på masser intensitet og fight, men absolut ingen kvalificerede chancer til nogle af holdene. Avarta investere nu mere i at forsvare føringen, og gæsterne magtede simpelthen ikke at lægge et pres mod Avarta-målet.

Det blev derfor til knyttede nævner og forløsende råb, da dommeren fløjtede af efter 90 minutters køn fight.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top