Annonce

Fix gav baghjul i Jylland
cykling-fix.jpg
Foto: Arkiv
Cykling På udebane mod internationale konkurrenter hentede CK Fix flotte resultater ved Tour de Himmelfart.

Med cirka 800 deltagende fra flere forskellige lande, er Tour de Himmelfart, der bliver kørt i området omkring Odder, et af årets største junioretapeløb. Rødovres CK Fix gav specielt blandt de yngste ryttere alligevel baghjul til de mange konkurrenter.

I U11-klassen dystede 31 ryttere om førstepladsen over 5 etaper. Fra linjeløbet på 1. etape til kongeetapen på 5. etape stod der Fix på førstepladsen. Efter at Jonathan S. Petersen havde lagt sig i spidsen på de to førte etaper, knuste Tobias Lund Andresen alle konkurrenterne på enkeltstarten og tog føringen.

Annonce

Den slap han ikke igen, og Jonathan S. Petersen fik kæmpet sig tilbage på andenpladsen, så det endte med dobbelttriumf for CK Fix, der også stak af sted med holdkonkurrencen.

I U13-klassen gav 65 ryttere den gas.  Her måtte Fix se sig henvist til de sekundære placeringer. Mathias Gunnar Malmberg blev bedste rytter på en 5. plads efter en 2. plads på enkeltstarten.

I U14-klassen blev en 9. plads til Kristian Kaimer Eriksen, men U15-klassens blev uden topplacering. I U16-klassen var 104 ryttere til start. En af dem var Andreas Stokbro, der hentede en etapesejr i kriterium og en samlet 6. plads trods stærk konkurrence fra både hollandske og belgiske ryttere.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top