Annonce

Femte back på plads
RMB-AaB_QF3_26_280212_BP.jpg
Morten Allesøe fortsætter hos Rødovre Mighty Bulls i to sæsoner mere. Foto: Brian Poulsen
Ishockey Rødovre Mighty Bulls har den femte back på plads til den kommende sæson, efter at Morten Allesøe netop har sat sin underskrift på en toårig aftale.

Fredag middag faldt endnu en back på plads til den kommende sæsons Mighty Bulls-hold. Rødovres assisterende kaptajn Morten Allesøe fortsætter således i klubben to sæsoner mere.

”Jeg er utrolig glad for at have min fremtid på plads. Kontrakten passer med, at jeg bliver færdig med min uddannelse, og så er jeg meget glad for at kunne forsætte på holdet. Vi har et rigtig godt sammenhold og masser af støtte fra vores fans, så jeg glæder mig meget til to år mere med Rødovreånden,” siger han til mightybulls.dk.

Annonce

Backen ser lyst på den kommende tid for klubben.

”Vi har en god stamme på plads til næste sæson og et godt grundlag at arbejde videre ud fra. Det nye spillesystem er på plads, så vi kan kun blive stærkere og endnu mere sammentømrede,” udtaler Allesøe.

Rødovres cheftræner, Brad Gratton, udtrykker også stor tilfredshed med kontrakten til den 24-årige back.

”I næste sæson forventer jeg, at han vil forsætte med at spille hårdt, aggressivt og klogt. Morten passer rigtig godt ind i truppen og gør sit arbejde godt, så jeg er glad for, at vi kan have ham i to år mere,” siger canadieren.

Udover Morten Allesøe, så har tyrene backerne Sebastian Bergholt, Tobias Hansen, Tobias Ruelykke og Mike Rådde på plads til sæson 2012/13.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top