Annonce

facebook opdateringer – nej tak!
WEB_Chrummer_fb.jpg
Foto: Sille Olesen
chrumme Facebook er som udgangspunkt et hyggeligt medie. Her kan man følge lidt med i ens bekendtes liv. Men der er så en nedre grænse for, HVOR meget man har lyst til at følge med i sine bekendte liv, i sær dem med det kedelige et af slagsen.

Jeg tror ikke jeg har tal på, hvor mange opdateringer jeg har med ordlyden “Så er der friskbagte boller”. Men de værste er de hellige løbe-stalinister, som nu har fundet et program så de kan se hvor langt de har løbet og hvor hurtigt. Ja, men det er sgu da pisse spændende. SÅ spændende, at lortet automatisk skal give en opdatering om det på Facebook. Så kan vi andre sidde og tænke over, hvor lad man selv er. Jeg hader at løbe, så hvor langt og hvor hurtigt andre løber det interesserer mig ligeså meget, som om en søhest har gæller.
Og så er der dem som synes, at vi andre helt klart må nyde godt af, HVOR i Danmark de befinder sig. Christina er lige tjekket ind på McDonalds, eller Nyhavn, eller Helsinge S/M klub. Jeg er venner med dig på Facebook, fordi jeg ikke orker at have dig som rigtig ven. Så jeg er pænt ligeglad med, hvor du er lørdag kl 04.57.
Disse ligegyldige opdateringer gik mig på nerverne. Derfor besluttede jeg mig for, at være lidt kæk og svare på ALLE ligegyldige statusopdateringer.
“juhu så tager hele familien i sommerhuset” – “Dejligt at vide. Jeg har givet din besked videre, til mine polske indbruds-venner. Har sgu altid været misundelig på jeres 60” fladskærm. Gider I lægge fjernbetjeningen på sofabordet? Det er nr 52 I bor i, ikk’?”
“Så har jeg gjort hele huset rent og endda pudset vinduer!” – “Gik Kvindeoprøret din næse forbi, Hausfrau?”
“Boller!!!!” – “mmmm, jeg elsker når din mand er på forretningsrejse. Kan vi nå en tur mere i morgen? Kys”
“Endnu en date og endnu et nederlag 9” – “Måske er det DIG der er noget galt med?”
“NY BIL – JUBIII” – “Slap dog af. Det er jo en Berlingo….griner….HØJT”
Så har jeg bagt boller” – “mmm, er det dem med spelt eller grahamsmel ?? – PS lad vær’ med at svar’. Det er en JOKE – jeg er pisseligeglad!!”
“Min hund blev nr. 3 i agility” – “Og du fik sidstepladsen i livsindhold”
“Mine forældre er nogle spassere!” – “Og jeg er venner med dem på facebook. Hvem er den største spasser?”
“Så har jeg været på spejderlejr med ungerne i en hel week-end. Hold fast hvor har jeg skrællet mange kartofler”- “Har du hørt om pulvermos og McDonalds, klovn”.
“Nej hvor er jeg træt af mit liv. Måske jeg skulle gøre en ende på det hele” – “Ja, hvorfor ikke! Facebook ville da blive lidt mere muntert” (i første omgang havde jeg bare trykket “like” – men det fattede han ikke!)
“Jeg elsker min datter” – “Det sagde fædrene fra Tønder og  Brønderslev også…”
“Jeg synes sex med dyr er klamt. Tryk “like” hvis du er enig” – “Tal pænt om din kone, Brian. Men ja, pænt klamt”
“Peter har lige løbet 2.35 km på 28 minutter” – “Ja man skal jo kravle før man kan gå!”
“Jørgen er tjekket ind på Grazy Daisy i Kolding kl. 04.57” – “200 dask på at du ikke har scoret?!”
Måske jeg bare skulle smutte fra Facebook, antallet af venner er i hvert fald ikke blevet større.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top