Annonce

Et sidste farvel
WWWW.jpg
Frank og Tina Snerle tog i søndags afsked med deres tidligere hjem. Foto: Red.
det store brag "Det var en billig lejlighed med en fantastisk udsigt," sådan husker Frank Snerle sin tidligere lejlighed på 12 sal i Agerkær. I søndags var han sammen med datteren tilbage i Rødovre for at tage afsked med deres tidligere hjem.

Det er 15 år siden de boede på 12. sal i Agerkær, men minderne fra Rødovre har de stadig frisk i erindringerne.
“Det var et dejligt sted at bo. Jeg husker især den fantastiske udsigt nytårsaften. Jeg var ikke særlig gammel, men det gjorde stort indtryk,” fortæller Tina Snerle. Hun bor i dag på Nørrebro og selvom det er 15 år siden hun boede i det nu pulveriserede højhus, så var hun ikke i tvivl om, at hun skulle se sprængningen fra første paket.
“Når jeg har kørt forbi huset har jeg altid kunne sige til venner og familie ‘der har jeg boet’. Derfor ville jeg også gerne herud i dag,” siger hun, inden hendes far tager over.
“Det er en måde at sige farvel på,” slutter han.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top