Annonce

Erik Nielsen ny formand for KL
WEB_hoejhus-spraengning-val.jpg
Rødovres borgmester, Erik Nielsen, siger at han vil fortsætte det gode samarbejde med Venstre som den nye formand i i Kommunernes Landsforening. Foto: Red.
toppost Rødovres borgmester, Erik Nielsen (A) er ny formand for Kommunernes Landsforening. Det ligger fast, efter at KLs bestyrelse i weekenden konstituerede Erik Nielsen som formand indtil bestyrelsesmødet den 24. maj.

Den 24. maj vælger Kommunernes Landsforenings bestyrelse med 99,9 procents sikkerhed Erik Nielsen til at efterfølge Horsens-borgmesteren Jan Trøjborg (S), som døde for en uge siden.
Han kommer med det samme til at stå i spidsen for den næste tids svære forhandlinger om kommunernes økonomi og til dette års vigtige trepartsforhandlinger.
“Der er lavet et godt stykke arbejde i forhold til at samle kommunerne. Så min opgave er i virkeligheden at videreføre det arbejde, som Jan og den samlede bestyrelse har lagt ud,” siger Erik Nielsen, der var andenvalg dengang Socialdemokraterne i KL valgte Jan Trøjborg til posten.
På vores hjemmeside rnn.dk og i næste onsdags avis kan man læse meget mere om, hvad den nye post kommer til at betyde for Rødovre.

Kommentarer

1 kommentar om “Erik Nielsen ny formand for KL”

  1. Morten siger:

    Já der ryger vel 500.000 kr. ekstra i Eriks kasse. Det må være hårdt at være borgmeter, formand for KL og sidde i 22 andre bestyrelser. Håber at han har bare kidt tid til at passe på Rødovre. jeg tvilver

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top