Annonce

Din Rødovre-festival starter i aften kl. 20
byfest2009-2-22_120609_BP.jpg
25. august er der fest på Rådhuspladsen. Foto: Arkiv
festival unne du tænke dig at være med til at arrangere Rødovres første musikfestival på rådhuspladsen? Så mød op i Viften i aften klokken 20.00 og del dine idéer med resten af byens unge musikelskere.

Byfesten har sine Dj’s, stripkonkurrencer og tivoliforlystelser… og det er fedt. Nej helt ærlig, så er det rigtig fedt.
Men Rødovres ungdom er også mere end høj basgang og diskussioner om hvem, der sagde hvad i Paradise Hotel. Det forsøger en lille gruppe unge mennesker nu at vise ved at arrangere Rødovres første Ungdomsfestival.
Det skal være en fest med god stemning bygget op om livemusik, sjove aktiviteter kærlighed og kultur. En festival, hvor man både må ride på tyren OG tage en slapper i en fatboy.click here

Idéerne er allerede mange, men rådhuspladsen er stor, og der er plads til endnu flere. Hvem ved, måske man skal overnatte i telte på rådhusplænen for at fuld- ende oplevelsen? Faktisk er det eneste, som ligger fast, datoen. Den 25. august går det løs, og det kommer ikke til at gå stille for sig.
Har du derfor noget på hjertet, som passer til hjertet af Rødovre, så hop med på vognen og vær med til at sætte dit fingeraftryk på Rødovre Ungdomsfestival. Rødovres første og eneste festival – kun for unge.
Onsdag den 30. maj klokken 20.00 mødes vi til brainstorm, øl, vand og popcorn i Viften. Send en SMS til André på telefon 31 12 26 10, hvis du kommer, eller har en god idé du gerne vil dele.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top