Annonce


DHF snyder RH
RH_Damer-falster_20_040312_BP.jpg
håndbold: Da AGF gik konkurs og der blev en ekstra plads ledig i 1. division for kvinder, valgte DHF at ignorere RH. Det er vanvittigt uretfærdigt arbejde af DHF.

Dansk Håndbold Forbund (DHF) har formentlig ikke mange plusser i bogen hos Rødovre Håndboldklub (RH) efter denne sæson.

Først blev RHs klage om brug af en ulovlig spiller hos en modstander afvist. Der var ellers en klokkeklar overtrædelse af brugen af en spiller, men det så DHF stort på og afviste RHs klage. I dag bør RH ærgre sig over, at de ikke også har haft snydt med spillere, da de ofte har haft brug for at benytte sig af en spiller på to hold.

Annonce

Denne gang bliver RH i den grad overset af DHF. AGF meldte sig konkurs efter sæsonen og blev derfor tvangsnedrykket til Danmarksserien.
AGF endte på en 10. plads, som ellers var en plads, hvor man skal spille om at forblive i 1. division mod 2. divisions næstbedste nummer 2.

Mod al fornuftig tankegang
Placeringen som nummer 10 gav DHF til rækkens nummer 11, og så skulle man helt naturligt tro, RH blev rykket op på 11. pladsen, da de endte som nummer 12.
Det er uhyre vigtigt for RH, da 11. pladsen betyder et såkaldt opspil mod det hold fra 2. divisionerne, som vandt en turnering blandt 2. divisionernes nummer 2. Det blev VSH, som RH har besejret hver gang i løbet af sæsonen, når de mødtes til trænings- og stævnekampe.

Mod al naturlig tankegang valgte DHF at lade RH forblive på 12. pladsen, og så rykkede VSH op uden kamp! En ting er at give VSH oprykning uden kamp, hvilket er forkert ifølge deres egen regler.
Men det er ligeså forkert, at 1. divisions nummer 11 får en nemmere modstander i deres såkaldte ‘opkamp’, med mindre man også rykker RH op på 11. pladsen.

Pinligt DHF
Man kan ikke gøre det ene, og ikke følge det til dørs hele vejen igennem rækken. Det er ganske simpelt forkert. Derfor er DHFs håndtering af sagen skrub hamrende uretfærdig, når de ikke rykker RH op på 11. pladsen.
Det er rystende ringe arbejde på grænsen af det latterlige af DHF, som endnu engang må tage klovnenæsen på, og lade sig udstille i medierne. Pinligt – det er en ommer DHF.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top