Annonce

Det f****** dejligt!
Fodbold Efter et par triste uger i Avarta kom smilene tilbage på læben efter det stod klart, at Rishøj-kampen gav 3 point og dermed fornyet liv til overlevelseskampen.

Der stod comeback skrevet i ansigtet på direktør Steffen Leholk, da hen strøg forbi Avartas omklædningsrum efter sejren søndag.

”Vi lever,” råbte han mod Rødovre Lokal Nyts udsendte, og han var ikke alene om at ligne en mand, der på ny havde fundet glæde ved tilværelsen. Lokal Nyt kunne knap få spurgt Mundt om stemningen i omklædningen, før målscorer Alexander Lazerevic kom hoppende ud af omklædningsrummet for at svare for træneren:

Annonce

”Det er f****** dejligt!”

Mundt om forskellen på Rishøj-kampen og den seneste tids nederlag:

”Vi arbejder som hold. Vi bøffer til den og slår ikke op i banen. Folk er fokuseret og vinder deres nærkampe. Så bliver det også et andet resultat. Mange gange er det sådan er, at når spillerne ikke er fokuseret, så får de nogle dumme mål. Så taber man.”

Mundt om forberedelserne på Rishøj:

”Vi har spillet mod Rishøj før, og vi ved, hvordan de spiller. De ligger den tæt ind under på dødbolde, og hvordan de spiller. Vi var godt forberedt.”

En grinende Mundt om at vikariere for Grønbæk:

”Det har jeg prøvet 5-6 gange før, og jeg har vist kun tabt 1 gang. Så det er vist på tide, at vi bytter.”

Mundt om stemningen i omklædningsrummet:

”Det er en hel anden stemning. Det er en forløsning. Vi ved, vi har et godt hold, og de(spillerne red.) ved også godt, de ikke har præsteret, så det er en forløsning. Vi arbejder den hjem i dag og kæmper, og det skal vi også bruge fremover.”

Mundt om hvad Avarta tager med til næste kamp:

”Vi tager noget selvtillid med, men hvis vi slapper af nu, så taber vi også resten af kampene. Vi skal ud og bygge videre på det gode spil.”

Anderledes forvirret funderede Rishøj-træner Jimmy Brinkløv over, hvad der var gået galt, siden hans mandskab, nr. 4 i rækken, kunne tabte til en hold under stregen

Brinkløv om hvad der ”gik galt”:

”Murphys lov: Alt, der kan gå galt, går galt. Vi var bare ikke klar i dag. Vi har en del unge spillere med, der i dag får chancen. Det synes jeg godt, vi kunne mærke.”

Brinkløv om de taktiske elementer:

”Vi er ikke hurtige nok i vores boldomgang. Vi lader os stresse af Avartas ikke synderligt gode pres. De forsøger at presse os højt, og 99 ud af 100 gange spiller vi os ud af det uden problemer, men jeg ved ikke om de(spillerne red.) synes banen var dårlig eller hvad? Det var den bedste bane, vi har spillet på hele sæsonen. Alligevel formår vi ikke at spille os ud af deres pres. Det er simpelthen for ringe.”

Brinkløv om forskellen i motivation:

”Det ser sådan ud. Det er svært at sige. Hvis man spørg spillerne, vil de sikkert sige nej, og jeg tror også vores bødekasse er blevet lovet en masse ting, hvis vi ender i top 4, så det tror jeg ikke. Nogle gange er man bare ikke klar på dagen.”

Stillingen i bunden af 2. division Øst ser nu således ud:

8. Birkerød 26 kampe 35 point

9. B1908 25 kampe 35 point

10. BSV 26 kampe 34 point

11. Nordvest 26 kampe 33 point

12. Vanløse 26 kampe 33 point

——————————————–

13. SC Egedal 26 kampe 29 point

14. Avarta 26 kampe 29 point

15. B93 26 kampe 28 point

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top