Annonce

Byg dit eget løbehjul i nichebutik
WEB_skater.jpg
I 'Donkey Scooter Shop' er der også placeret en 2,5 meter lang rail, så de unge kan teste det nye udstyr. Foto: Red.
ny butik Sønnens fascination af løbehjul har fået Claus Andersen og Lillian Trajkovic til at åbne en 200 m2 stor butik på Roskildevej, hvor der kan købes alt indenfor løbehjulsudstyr.

I store lokaler på Roskildevej, et stenkast på den anden side af kommunegrænsen, har Rødovreborgerne Claus Andersen og Lillian Trajkovic åbnet en 200 m2 stor butik med alt indenfor løbehjul og udstyr til selv samme. Butikken har fået navnet ‘Donkey Scooter Shop’  og må siges at høre ind under kategorien nichebutik.
Claus og Lillian er ikke selv de flittigste løbehjulsbrugere, men det er til gengæld deres 9-årige søn Sebastian. Faktisk er det hans store passion for det tohjulede transportmiddel, der er årsagen til at de nu har åbnet specialbutikken.
“Det er Sebastian der er hele inspirationskilden. Han løber meget på løbehjul, men fælles for mange af de løbehjul han har haft er, at de alle sammen er gået hurtigt i stykker. Jeg undersøgte markedet og det vidste sig, at der ikke er særlig mange steder, hvor man kan købe kvalitetsløbehjul,” fortæller Lillian Trajkovic, der herefter arbejdede videre med en idé om selv at åbne en butik, hvor man kunne købe løbehjul af høj kvalitet.

Build-a-ride
Butikken skilder sig på mange områder ud fra mængden. F.eks. kan man i bedste ‘Build-a-bear’ stil bygge sit eget løbehjul op fra bunden med forskellige dele fra forskellige producenter.
“Vi har åbnet en butik, som samtidig også gerne må blive et mødested for de unge. Man kan bygge sit eget løbehjul, udveksle erfaringer med andre unge der løber på løbehjul og faktisk også samle det i vores værksted,” forklarer Lillian.

Annonce

Snup en kop kaffe
I butikken har man som forældre også mulighed for at slappe af med en kop kaffe, mens ens barn er optaget af løbehjulsbygning og kammeratlige samtaler med ligesindende.
“Jeg har selv prøvet som mor at vente i flere timer i en butik, forbi min søn skulle kigge på løbehjulsudstyr. Derfor har vi lavet et lille caféområde, hvor man som forældre kan slappe af imens og få en kop kaffe,” slutter Lillian.
Man kan læse mere om butikken på: www.
donkeyscootershop.dk.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top