Annonce

Begyndelsen på noget nyt i Rødovre Syd
rodovre_syd_view_byporten.jpg
Området omkring Rødovre Station og de nu sprængte højhuse i Kærene, står over for et gevaldigt ansigtsløft. Rødovre Kommune har lavet en video, hvor de giver et bud på, hvordan Rødovre Syd kan komme til at se ud i fremtiden. Videoen kan ses på Rødovre Kommunes hjemmeside rk.dk. Foto: Presse
fremtidens by Rødovre Kommune håber, at højhussprængningen i Kærene bliver startskuddet til en ny fremtid i Rødovre Syd. Kommunen er på jagt efter investorer der skal puste liv i den nye bydel.

Den perfekt udførte sprængning af højhusene i Ruskær og Agerkær markerede ikke bare afslutningen for to af Danmarks ældste højhuse, men blev samtidig også startskuddet til en helt ny bydel i Rødovre. En bydel, som efter planen skal skyde op af højhusruinerne og blive et attraktivt sted at bo.
“Planen er at få udviklet en dynamisk og moderne bydel med trygge rammer, så det er muligt at bo og arbejde i grønne omgivelser på kanten af hovedstaden,” lyder det fra borgmester Erik Nielsen, der glæder sig til at se fremad.
“Vi går en spændende tid i møde. Vi har afholdt en idékonkurrence for Rødovre Syd og jeg glæder mig til at se, hvordan området kommer til at tage sig ud fremover,” lød det bl.a. fra borgmesteren på dagen for selve sprængningen af højhusene i Kærene.

Annonce

Investorjagt
Drømmene og visionerne fejler bestemt ikke noget hos Rødovre Kommune, men hvis projektet skal realiseres, kræves der investorer. Jagten på investorer skræmmer dog ikke Erik Nielsen, selvom han for år tilbage måtte begrave det storstilede højhusprojekt ‘Sky Villiage’, som en direkte konsekvens af manglede investorer.
“Jeg er meget optaget af at finde investorer der har lyst til at være med i det her projekt i Rødovre Syd. Det er en udfordring at finde investorer i disse tiden, men jeg er ikke bange for at det ikke lykkes. Det kræves hårdt arbejde og derfor skal vi ud og præsentere idéen bredt,” lyder det fra borgmesteren.
Rødovre Kommune har lavet en video, hvor de giver et bud på, hvordan Rødovre Syd kan komme til at se ud i fremtiden. Videoen kan ses på Rødovre Kommunes hjemmeside rk.dk

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top