Annonce

Årets Bolig i Rødovre 2012 skal findes
WEB_27-skaerbaekvej_aarets-.jpg
Vinderhuset i 2011 var denne ombyggede villa på Skærbækvej, hvor der var gjort meget ud af detaljerne både indendøre og i haven. Foto: Arkiv
årets bolig 20.000 danske kroner og en ærefuld titel i den traditionsrige konkurrence om at være med til at forskønne Rødovre står på spil igen i år.

Det er nu man skal fatte pennen, hvis man altid har beundret sit eget eller naboens hus. ‘Årets Hus’ skal, traditionen tro, kåres igen i år og som altid har dommerkomiteen ikke specifikke krav til, hvilket hus der senere på året løber med titlen.
For selvom konkurrencen i sin enkelthed går ud på, at finde frem til ‘Årets Hus’ i Rødovre anno 2012, så henvender konkurrencen sig ikke kun til rigmandseliten.
Boligejeren der har spenderet mange millioner på boligen vil uden tvivl have en fordel, men i sidste ende er det ikke afgørende om huset har swimmingpool eller ej. Der er et hav af forskellige parametre der tæller ind i dommerkomiteens vurdering og derfor skal man ikke føle sig afskrækket af konkurrencen.

Bedømmelse ud fra flere kriterier
For når man kigger tilbage i historikken, så har komiteen, der består af DanBolig, Nordea, borgmester Erik Nielsen og Rødovre Lokal Nyt, flere gange været imponerede over de alternative boliger. I 2008 var titlen som ‘Årets Hus’ snublende tæt på at havne i Islev. En familie havde forvandlet et træhus til en energivenlig bolig.
“Vi bedømmer ud fra flere kriterier, og i 2008 var huset i Islev en utrolig spændende kandidat. Ejerne havde fokuseret på sparevenlige tiltag og den løsning var rigtig tæt på at vinde,” fortæller Kenneth Elsborg, der er salgschef hos DanBolig i Rødovre.
‘Årets Hus’ behøver med andre ord ikke at være renoveret fra A til Z for at komme i betragtning til titlen.
“Vi kigger på helheden. Hvis der er en interessant historie bag en renovering, eller hvis der er en ekstra funktion på huset der falder godt i med omgivelserne, så er det også sådan nogle ting vi holder øje med,” siger Kenneth Elsborg.
Man kan indstille sit eget, sin nabos eller et helt tredje hus helt frem til søndag den 17. juni.
Efter indstillingsperioden vil vi her i avisen præsentere de tre finalister. Vinderhuset vil blive præsenteret her i avisen onsdag den 27. juni.

Annonce

 

Indstillingen skal sendes til: 
DanBolig, Rødovrevej 265 2610 Rødovre eller
pr. e-mail til: Kenneth.Elsborg@DanBolig.dk
Det skal være DanBolig i hænde senest
søndag den 17. juni 2012.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top