Annonce

Anders Førster vender tilbage
anders-foerster5_RMB-Hvidovre59_150211_BP.jpg
Ishockey Anders Førster vender tilbage til Rødovre Mighty Bulls efter en enkelt sæson hos EfB Ishockey. Han har skrevet under for to sæsoner.

I sæson 2010/11 havde 24-årige Anders Førster stor succes for Rødovre Mighty Bulls, da han blev noteret for 33 (14+19) point i 46 kampe.

I sommers drog Førster så til EfB Ishockey, men her faldt produktionen til blot 7 (3+4) point i 39 kampe og spillede i den vestjyske tredjekæde.

Annonce

Anders Førster stammer fra Gentofte og glæder sig over at være tilbage i hovedstaden igen.

”Jeg glæder mig til at komme tilbage til Rødovre, hvor jeg har haft mange store øjeblikke. Det har været utilfredsstillende for mig blot at skulle holdet nullet i tredjekæden i Esbjerg, men det var, hvad jeg fik besked på, så det var det, jeg gjorde,” siger han.

Altid en fornøjelse
Direktør i Rødovre Mighty Bulls, Brian Møller, er tilfreds med den nye kontrakt og gensynet med Førster.

”Det er altid en fornøjelse at kunne byde tidligere spillere velkomne tilbage, og med Anders er det ingen undtagelse. Jeg ser frem til, at han forstærker vores hold i den kommende sæson og spiller det gode spil, som vi tidligere har set ham gøre her i klubben,” lyder det til mightybulls.dk.

Brian Møller løfter endvidere sløret for, at der er en udenlandsk back på vej til holdet. En forstærkning, som både sportschef Gert Hansen og cheftræner Brad Gratton også tidligere har udtalt sig om.

Anders Førster er i øvrigt den hidtil niende forward på kontrakt med Rødovre i den kommende sæson.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top