Annonce

9 ud af 10 er tilfredse med børns institutioner
tilfredshed 89 procent af Rødovres forældre til børn i kommunens institutioner mener, at pædagogerne gør deres børn trygge og glade. Kun 3 procent er negative overfor personalets indsats.

Det kan godt være, at der er noget, der kan blive bedre, men forældrenes opbakning til Rødovres institutioner er massiv.
Næsten 9 ud af 10 forældre er meget positive overfor personalets indsats. Det viser den netop gennemførte tilfredshedsundersøgelse. En undersøgelse, der får formanden for Børne- og Skoleudvalget (A) til at smile.
“Først og fremmest er det meget positivt, at forældrenes opbakning til vores dagtilbud er så stor. Dels er svarprocenten på undersøgelsen ekstrem høj, nemlig knap 80 procent, som er usædvanligt i denne type undersøgelser, og dels er tilfredsheden stor,” siger Flemming Lunde Østergaard Hansen.
Han glæder sig over, at kun 3 procent er negativt indstillet over for personalets evne til at gøre byens børn trygge og glade, og understreger, at undersøgelsen nu skal bruges af de enkelte institutioner til at drøfte, hvordan de kan gøre deres indsats endnu bedre. For der er stadigvæk flere ting at tage fat på.
“Et område som generelt bedømmes lavere, er de fysiske rammer indendørs. Det har vi allerede gjort noget ved. I sidste måned besluttede vi nemlig politisk, at der afsættes 3 millioner kroner, som skal gå til indendørs maling i alle de institutioner, som har behov for det. Jeg er sikker på, at det vil medføre en bedre bedømmelse fra forældrenes side, næ-ste gang vi laver en brugerundersøgelse. Og vigtigst vil det give nogle bedre rammer for børn og personalet i institutionerne,” påpeger han.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top