Annonce

1585 underskrifter mod nedrivning
WEB_fritz-underskriftsindsa.jpg
1585 personer har allerede skrevet under på, at de vil bevare tivoliet. Foto: Brian Poulsen
Damhus tivoli Tilslutningen til Frits Degners underskriftindsamling mod nedrivningen af Damhus Tivoli er stor. "Jeg håber at borgmesteren besinder sig og ikke vælger at rive den sidste historiske del af Rødovre ned," siger han. Frits Degner skal dog ikke sætte næsen op efter en redning af tivoliet. "Vi må leve med, at der ikke længere er basis for at drive et tivoli.

Frederiksbergborgeren Frits Degner er indtil videre den eneste der har vist sin utilfredshed med nedrivningsplanerne af Damhus Tivoli her i spalterne.
Den ihærdige Frederiksbergborger er dog langt fra alene om, at være utilfreds med de foreløbige planer om at tage livet af det historiske tivoli ved Damhustorvet.
Frits Degner har været på gaden for at samle underskrifter ind mod en lukning og indtil videre har over 1585 personer skrevet under på, at de gerne vil bevare Damhus Tivoli.
“Jeg er oppe på over 1585 underskrifter og jeg tror der var kommet tre gange så mange, hvis der havde været flere indsamlere,” forklarer Frits Degner, der i mandags afleverede de mange underskrifter på borgmesterkontoret på rådhuset.
Nu håber han at de mange underskrifter kan få borgmesteren på andre tanker. Damhus Tivoli er privatejet og Frits Degners håb er, at Rødovre Kommune købet stedet og står for renovationen, så tivoliet igen kan blive et attraktivt mødested for folk i alle aldre.
“Man har gjort det samme på Frederiksberg, hvor kommunen gik ind og købte Lorry, da det var gået nedenom og hjem. De forpagtede det ud og senere blev stedet så købt af TV2,” forklarer Frits Degner.

Man skal passe på
De mange underskrifter gør indtryk på borgmester Erik Nielsen, men han kan ikke forestille sig, at kommunen skal gå ind og overtage tivoliet.
Tanken har strejfet mig, men jeg tror ikke vi dur til det. Hvorfor skulle vi som kommune være bedre til at drive tivoliet end dem som gør det nu. Man skal passe på med, hvad man bruger borgernes penge til,” siger Erik Nielsen, inden han understreger, at sagen ikke har været på dagsordenen i kommunalbestyrelsen og at der derfor ikke er taget stilling til noget politisk endnu.     
“Alle der er vokset op her i byen, har et forhold til Damhus Tivoli og der er altid delte meninger, hvis der skal ske ændringer i byen. Jeg er interesseret i at gøre området attraktivt og så må vi leve med at der ikke længere er basis for at drive et tivoli,” slutter han.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top