Annonce

Vrede over nedrivningsplaner
WEB_damhus-tivoli09_260611_.jpg
Damhus Tivoli skal måske rives ned og erstattes med boliger. Hvad synes du der skal ske med tivoliet? Deltag i debatten på vores gratis hjemmeside rnn.dk og giv din mening til kende. Foto: Arkiv
Damhus Tivoli Damhus Tivoli skal måske rives ned og erstattes med boliger. Planerne møder hård modstand på rnn.dk, hvor nedrivningsplanerne vækker stor forargelse.

Intet ligger fast endnu, men hvis det står til ejeren af Damhus Tivoli, Tommys Wessman og borgmester Erik Nielsen, så skal en stor del af Damhus Tivoli rives ned og erstattes med boliger.
 Der skal en ændring lokalplanen til, hvis nedrivningsplanerne og de må- ske kommende byggeplaner skal føres ud i livet.   
Debatten om tivoliets fremtid raser i øjeblikket på rnn.dk. Her bliver fremtidsplanerne mødt med vrede og forargelse.
“En institution man ikke bare kan lukke til fordel for beton,” skriver Jette Elisabeth Tørnberg. Rune Nielsen er enig. Han skriver således:
“Jeg og min familie er kommet i Damhus Tivoli siden jeg var barn og elsker det sted. Der er masser af beton i Rødovre, og vi har ikke brug for mere.”

Tænk innovativt
Tommy Wessman understregede for to uger siden, at der på nuværende tidspunkt ikke er besluttet noget endeligt vedrørende Damhus Tivolis fremtid.  
Jørgen Jensen er også en af de mange borgere der har deltaget i debatten på rnn.dk, og han håber, at man vil begynde at tænke mere innovativt i stedet for profit og nye boliger.
“Som ny tilflytter til kommunen, er det med vemod jeg læser, at man evt. har til hensigt at nedlægge Damhus Tivoli og bygge boliger på området. Jeg er enig i, at tivoliet ikke er det mest attraktive område for nuværende og til dels ikke særlig profitgivende, men jeg synes man skulle begynde at tænke noget mere innovativt, i stedet for, at tænke profit og nye boliger. Storkøbenhavn er snart plasteret til med boliger og butikscentre på hver en grøn plet eller oase. I stedet skulle man måske tænke på, hvad der kunne være attraktivt for Rødovres borgere og andre, og samtidig profitgivende,” skriver han.

Annonce
Kommentarer

1 kommentar om “Vrede over nedrivningsplaner”

  1. Tom Trix siger:

    Jeg er helt enig med dine kommentarer. Der går Borgmesteren Erik Nielsen helt forkert i byen. Man kan da ikke lave en kultur institution Som Damhus Tivoli som er en over 80 år gammel tradision ned.For Profitten skyld. Borgmester Du taber neste valg hvis du har den holdning, så er du ferdig som gårdsanger.Jeg Er stolt og glad for at få lov til at Stå på scenen som artisten Tom Trix både for børn og voksne på scenen den 8 Juli og Søndag den 22 Juli, for at glæde børn og voksne. De havde mig også i 2011. Jeg er sikker på at De ikke havde ønsket mig tilbage hvis de havde været utilfreds med mig. Hurra For Damhus Tivoli, Jeg elsker den scene. Ikke for at sige her kommer jeg, Det drejer sig om at give publikum en rigtig god oplevelse.
    Med de bedste hilsener fra Showmanden Tom Trix

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top