Annonce

VM er nært forestående
Ishockey VM-slutrunden i Sverige og Finland er nært forestående, og i den forbindelse har landstræner Per Bäckman udtaget den danske bruttotrup. Heri er over en håndfuld Rødovre-drenge, der tjener til dagen i de store ishockeyligaer.

Jannik Karvinen og Simon Grønvaldt var de sidste to Rødovre-spillere fra denne sæsons hold, der blev siet fra inden VM-slutrunden i Stockholm. Det skete efter weekendens to testkampe i Tyskland.

Men fortvivl ikke. For da den danske landstræner, Per Bäckman, i går på et pressemøde i Gentofte afslørede bruttotruppen til VM, var der mange Rødovre-drenge iblandt.

Annonce

Mads Bødker og Jesper Jensen er blandt otte udtagne backs, mens Kasper Jensen, der tidligere har spillet for Rødovre, også er udtaget. På angrebssiden får de danske fans fornøjelsen af NHL-spillerne Lars Eller og Jannik Hansen, mens Morten Madsen og Nichlas Hardt fra henholdsvis den bedste svenske og finske række også løber på isen for de danske løver.

Herudover er der fortsat en dør på klem for Mikkel Bødker, der stadig er med i NHL-slutspillet, efter at hans hold, Phoenix Coyotes, avancerede til semifinalerne i Western Conference. Her skal ’prærieulvene’ nu møde Nashville Predators.

Interessant testkamp i vente
Der bliver med andre ord masser af Rødovre-islæt på det hold, der indleder VM-turneringen fredag den 4. maj i Stockholm mod Tjekkiet, og som skal spille syv kampe i den indledende pulje ved verdensmesterskabet.

Inden de danske spillere tager turen over Øresund, venter der dog en sidste og yderst interessant VM-testkamp i Rødovre Skøjte Arena. På tirsdag, den 1. maj, skal Danmark nemlig møde VM-modstanderen Italien, og der er kampstart kl. 20.30. En landskamp, som du andetsteds her på rnn.dk kan vinde billetter til.

Forhåbningen er, at Vancouver Canucks’ Jannik Hansen når at støde til truppen inden kampen i Rødovre, men han befinder sig i disse dage stadig i det vestlige Canada.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top