Annonce

Ungt talent forlænger
Ishockey Rødovre-wingen Patrick Rasmussen har forlænget sin kontrakt med klubben for yderligere to sæsoner. Han er den foreløbigt sjette angriber, der er på plads til næste sæson.

Rødovre Mighty Bulls meldte i dag ud, at kontrakten med det 19-årige talent Patrick Rasmussen er blevet forlænget med to sæsoner.

Rasmussen agerede fjerdekædespiller i denne sæson og viste positive takter i samarbejde med sin kæde.

Annonce

”Jeg er glad for, at Rødovre gerne vil forsætte samarbejdet med mig. Træneren kan åbenbart lide, hvad han ser, og jeg vil forsætte med at gøre ham og alle andre tilfredse,” siger han og glæder sig over at være en del af tyrene.

”Jeg er meget glad for at være i klubben, og i den kommende sæson vil jeg gøre mit til, at vi kan nå længere end i år. Personligt vil jeg også gerne tage skridtet et niveau op og forsætte min udvikling.”

Rødovres canadiske cheftræner, Brad Gratton, har store forventninger til netop den unge spillers fortsatte udvikling.

”Han spiller aggressivt og er en god forchecker, der sætter sig igennem. Han kan også komme til at lave en del point gennem sit hårde arbejde og ved at spille som en rigtig ’powerforward’,” lyder det fra coachen.

Patrick Rasmussen bliver den sjette angriber, som har kontrakt med Rødovre i den kommende sæson 2012/13. Herudover har fire backs skrevet under, mens Sebastian Dahm fortsætter i tyrenes mål.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top