Annonce

Tabte til overmagten
Håndbold Den første af RHs U18-pigers semifinaler mod FC Midtjylland blev et møde med overmagten, der resulterede i cifrene 28-23 til jyderne, der spiller på hjemmebane i anden kamp.

RH – FCM: 23-28(9-15)

Det unge og talentfulde U18-hold fra Rødovre Håndbold tog søndag aften imod FC Midtjylland på hjemmebane. Med mange spillere, der stadig har et eller flere år til gode på U18-niveau, stod Rødovre som underdogs mod det top-professionelle FCM-mandskab, der kommer fra FCMs college.

Annonce

Alligevel gav Rødovre sig ikke frivilligt og gav FCM kamp til stregen. En række gode skytter fra FCM, specielt på fløjene, gjorde dog livet svært for hjemmeholdet, der samtidig skød en del bolde på stolperne, og det tæller som bekendt ikke på scoringstavlen.

Det gjorde de skarpe jyske afslutninger til gengæld og med scoringer fra stort set hele holdet, kunne jyderne ikke brokke sig over bredden. Det var dog specielt Mathilde Neesgaard, der også har inde omkring liga-holdet i FCM, og Line Hauested, der med henholdsvis 7 og 6 mål var onde ved Rødovre.

Efter en åbning på kampen, hvor begge hold fulgtes pænt ad med gæsterne i føring, kunne FCM mod slutningen af halvlegen øge deres føring og gå til pause foran med 6 mål.

Anden halvleg startede med et Rødovre-hold, der spillede sig ind i kampen igen og efter 8 minutters spil, var de 3 mål fra en udligning ved stillingen 14-17. Her bad de sig fast, og ingen af holdene kunne tippe kampen mod enten en afgørelse eller et comeback.

Meget tæt på kampens slutning var Rødovre stadig kun tre mål bagud ved 21-24 med 9 minutter igen. Da kampen skulle afgøres trak FCM fra og vandt de sidste 9 minutter med 4-2, og tog dermed første stik i semifinalerne.

Rødovres topscorer blev Olivia Black med 7 mål og Amalie Wichmann med 6 mål. Returopgøret spilles næste søndag i Ikast.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top