Succestræner stopper
RFC_herrer-broenderslev_DM-finale_55_210412_BP.jpg
Kasper Sindt(I midten) stopper efter to år med the double som træner i RFC. Foto: Brian Poulsen
Floorball Træneren for Rødovre FCs nykårende danske mestre Kasper Sindt trækker sig efter 4 år på posten. Rødovre Lokal Nyt erfarer, at beslutningen blev truffet før finalen lørdag.

Succestræneren Kasper Sindt siger efter 4 år i Rødovre FC stop for samarbejdet. I en pressemeddelelse offentliggør Rødovre FC i dag, at Sindt nu trækker sig for at prioritere familien og den civile karriere.

”Kasper Sindts CV taler for sig selv. Han har arbejdet hårdt for dansk floorball både som liga-spiller, landsholdsanfører og som træner igennem mere end et årti, så jeg under ham at tage en pause fra sporten og pleje den civile karriere og hans familie,” lyder det fra sportschef Martin Starcke.

Annonce

3 DM-titler på 4 år. Kasper Sindt har de sidste 4 sæsoner stået i spidsen for Rødovre FC hentet tre mesterskaber, to pokaltitler og fire gange har Rødovre FC vundet øst-rækken. Han blev af DaFU udnævnt til årets træner i sæsonen 2011/12. Derfor hyldes han af klubbens sportschef:

”Kasper Sindt er i mine øjne den bedste træner af dansk oprindelse, som vi har herhjemme. På vegne af Rødovre Floorball Club vil jeg gerne takke Kasper for hans mangeårige virke i klubben og ønsker ham held og lykke fremover. Vi håber hans virke i klubben ikke er definitivt slut så vi kan få glæde af hans kompetencer en gang i fremtiden,” siger han til Rødovre Lokal Nyt.

Beslutning truffet før finale. Rødovre Lokal Nyt erfarer, at beslutningen allerede var truffet før lørdagens finale, der derfor ”blot” blev et flot punktum på et imponerende CV.

Udover Sindt siger også assistenten Peter Kronholm farvel efter denne sæson, da han skal være cheftræner i Vallensbæk Floorball. Dermed skal en ny træner-konstellation sammensættes, og det arbejder klubben på i øjeblikket.

Ifølge Starcke vil spillertruppen i den nærmeste fremtid bliver informeret yderligere.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top