Annonce

Spillede på deres præmisser
Fodbold Det var en ærgerlig Avarta-træner Christian Grønbæk, der efter kampen mod B1908, erkendte, at Avarta i første halvleg gik i fælden og spillede på gæsternes præmisser.

Det var en ærgerlig, men fattet Christian Grønbæk, der efter forårets første nederlag i 5 kampe, snakkede med Rødovre Lokal Nyt:

Grønbæk om første halvleg:

Annonce

”Det virkede som om, at der er nogle spillere, der i dag kom rigtig dårligt ud. Vi spiller i de første 45 minutter på alt det, vi ikke skulle. Det var et super billede på, at hvis man ikke er der, så bliver man straffet. Vi er heldige kun at være bagud 1-0. Det gjorde, at der var noget at spille for i anden halvleg. I anden halvleg kommer vi op i et højere arbejdsraseri, men vi viser stadig ikke det, der skal til for at vinde.”

Grønbæk om kampens karakter:

”Vi vidste jo godt, at hvis man ikke er der fra starten af, vinder de andenbolde(Bolden efter f.eks. en hovedsstødsduel red.) og ikke får ro i spillet, når man har bolden og spiller vores spil, så kommer vi til spille deres spil. Fordi vi ikke er parate, så ryger vi på den galej.”

Grønbæk om behandlingen af årets første nederlag:

”Der er ikke noget, der er skidt endnu. Skal vi overleve, skal vi have 7 point pr. 5 kampe. Vi har spillet 5 kampe og har fået 8 point. Så det har været god periode. Vores opgave i ugens løb er at vise, at vi er mere det hold, der spillede de første fire, end det hold, der spillede den sidste.”

Grønbæks beskrivelse af debutanten Alexander Lezerevic:

”En enkelt angrebstype. Han kan lave mål. Håber vi.”

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top