Annonce

Sov ude på blå mandag
WEB_sovepose3.jpg
Magnus, der er en del af avisens faste ungdomsredaktion, U-LAND, glemmer ikke sidste års ‘blå mandag’, hvor alle vennerne endte med at sove i haven. Foto: Privat
blå mandag Højt at flyve, dybt at falde. Det ikke altid det er helt nemt, at få stablet en blå mandag på benene. Mange ting skal koordineres, og det hele kan nemt falde til jorden med et brag. Det er lidt moralen i min historie, som de kommende konfirmander måske kan få noget ud af at nærlæse.

Af Magnus Gybel

Eftersom jeg går i en idrætsklasse som blev startet i syvende, er vi en meget sammensat klasse. Derfor skulle vi heller ikke konfirmeres sammen, alle os der skulle konfirmeres.
Så mange skulle konfirmeres på forskellige dage. Første udfordring blev derfor at finde en dato som passede alle.
Det var ikke helt let. For vi vidste jo heller ikke hvem, og hvor mange der skulle med. Men vi havde en nogenlunde idé. Vi havde aftalt, at vi skulle spise brunch, og så gå ud og bowle, og så skulle faderen til en af deltagerne skaffe et selskabslokale, hvor vi så skulle holde en fest, men det var stadig kun på tegnebrættet.

Annonce

Ind kommer kaos
To uger før den store dag, brød kaoset ud. Det hele var egentlig gået bag om min ryg, og jeg fandt først ud af omfanget af al det kaos, et par dage efter. Nogle af pigerne havde holdt nogle andre piger ude, og sagt, at de ikke måtte komme med til blå mandag. Det kulminerede med, at faderen pludselig afbestilte lokalet. Lige så pludselig stod vi med kun halvanden uge tilbage, og skulle planlægge en ny blå mandag.
Vi aftalte, at vi stadig skulle mødes til brunch, og så skulle vi ind på Strøget. Derefter skulle vi hjem og grille hos mig. Meget stille og roligt. Dagen oprandt og vi mødtes til brunch.
Dagen forløb uden problemer og vi kom hjem til mig. Pludselig kom der et forslag om, at vi skulle sove i haven. Det syntes vi alle var en fed idé, så alle piskede hjem efter telte, luftmadrasser og hængekøjer. Det endte faktisk med at blive en meget fed blå mandag, selv efter al det kaos.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top