Annonce

Snydt igen!
WEB_Chrummer_paaske.jpg
Foto: Sille
chrumme Der er nogle ting, som man er glade for, at man ikke har oplevet. F.eks. har jeg ALDRIG lavet en skade på min bil OG jeg er aldrig blev snydt på internettet.

Det skete så inden for én måned. Jeg har nu videnskabeligt bevis for at når man er fyldt 47, så mister man åbenbart sin dømmekraft.
Først påkørte jeg en parkeret bil. Når jeg dummer mig så meget, så prøver jeg ALTID at finde på en undskyldning for min dumhed. Men bilen holdt fuldt lovligt parkeret, faktisk en rigtig flot parallelparkering, så jeg kunne ikke finde nogen undskyldning, andet end jeg bare kørte med hovedet under armen. Men flink og ærlig som jeg er, satte jeg en seddel i vinduet med mit telefonnummer og en undskyldning. Det “dejlige” ved denne sag var, at ham med den flot parkerede – nu lettere bulede – bil, blev enormt glad for at jeg havde meldt mig selv.

Jeg er sgu også et godt menneske. Så godt et menneske, at andre åbenbart skal snyde mig. Jeg købte en brugt iPhone til min datter på nettet. Jeg købte den gennem Den Blå Avis. Meeen via et velrenommeret it-firma, for der er jo så meget lort på Den Blå Avis. Det viste sig bare at være falsk. Fakturaen var falsk og e-mail adressen var falsk. Men svindlerens konto var desværre god nok. Så der røg de 1079 kr.

Annonce

Jeg meldte det selvfølgeligt til politiet. Det virkede nærmest som om jeg ulejligede dem – og det til trods for at jeg lavede anmeldelse på deres hjemmeside. Som tak for min anmeldelse, fik jeg en flot belæring om, at man ikke skulle købe noget via Den Blå Avis (super reklame for Den Blå Avis. Måske de skulle skifte navn til Den Blå Hæler-Avis). Alt i alt følte jeg, at holdningen hos politiet var “…OG NU FORVENTER DU, AT VI SKAL STØVE RUNDT EFTER EN KRIMINEL, BARE FORDI DU ER DUM SOM EN KRIKAND?!”
Jeg foreslog, dem at de kunne tjekke hvem der ejede kontoen jeg havde overført til. Der fik jeg så en belæring om, at den sikkert var oprettet i falsk navn. Det troede jeg ikke man kunne iht. reglerne for at undgå hvidvaskning. Men det prellede af på betjenten. Tricktyveri tager man åbenbart kun alvorligt, hvis man er gammel og selv lukker op for en falsk hjemmehjælper som tømmer sukkerskålen for mønter

Nå, men min bank kunne så oplyse mig om, at de havde ringet til “svindlerens” bank, og klovnen havde været nødt til at oprette kontoen i sit eget navn, så nu var hans konto blevet lukket, pengene indefrosset og skovlen politianmeldt. Det har politiet så ikke synes jeg skulle vide, for jeg har ikke hørt fra dem.

Jeg ved ikke, hvem der var den dummeste krikand; mig, svindleren eller politibetjenten. Men én ting er sikkert. Det er ikke min bankdame, for hun fik da opklaret sagen, med én telefonopringning. Og svindleren er stoppet.
Man taler om at politiet skal have flere penge….måske skulle vi bare give dem 10. klasse med og et kursus i borgerservice….ja og lukke ned for deres fester på Rødovre Politistation.

Kommentarer

2 kommentarer om “Snydt igen!”

 1. Support DBA siger:

  Hej Chrumme,

  Du kan trygt glæde dig til også at fylde 48 – og du kan også trygt handle på DBA igen.

  Jeg er naturligvis rigtig ked af at høre om din uheldige handel på DBA. Hvis man er blevet snydt på DBA, skal sagen altid anmeldes både til politiet (som du allerede har gjort) samt til DBA Support, så vi kan få lukket pågældende profil på sitet. Bed gerne politiet kontakte os, og vi hjælper naturligvis med alle relevante oplysninger, som kan hjælpe med en opklaring af sagen.

  På DBA prioriterer vi sikkerhed meget højt, og derfor har vi i januar lanceret betaling via PayPal – og herunder også Køberbeskyttelse. Hvis du vælger at betale varen via PayPal, er du som køber både beskyttet hvis varen, mod forventet, ikke modtages eller hvis det ikke svarer til beskrivelsen. Du vil da få hjælp til at få dine penge retur og er derved sikret en tryg handel!

  Derudover har vi lige lanceret NemID. Som sælger kan man vælge at NemID-validere sin profil, og derved er man som sælger sikker på hvem man handler med. Det betyder også, at hvis der senere skulle opstå problemer, vil vi let kunne hjælpe evt. politi med information som kan identificere sælge. Dette er med til at køber kan føle sig ekstra tryg hvis man vælger at handle med en sælger som er NemID-valideret.

  Nogle få gode råd, når du handler brugt på nettet:
  – Tjek at sælgers profil er NemID-valideret
  – Betal din vare via PayPal og vær automatisk dækket af Køberbeskyttelse
  – Er tilbuddet næsten for god til at være sandt, så kontakt Support – Vi tjekker gerne om sælger virker reel, inden ud overfører penge

  Se mere information i vores Sikkerhedscenter – Her er både gode råd til en sikker handel samt mere information om PayPal: http://sikkerhed.dba.dk/

  Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig på support@dba.dk – att. Lene

  Med venlig hilsen

  Lene Kristensen
  Support DBA

 2. Bjarne siger:

  Hmm ja jeg blev også snydt og dba havde bare en kommentar for jeg havde fornavn og konto nummer …. håber i bliver enige ….. har ikke hørt fra manden
  DBA skriver også ” det er en god ide at gemme annoncen” bare den detalje at når bruger sletter forsvinder den gemte annonce på dba… altså alt hvad dba skriver om sikkerhed er BUL…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top