Annonce

Skal score i overtal
ishockey Rødovredrengen Jannik Hansen og Vancouver Canucks hænger i en tynd tråd i slutspilsserien mod Los Angeles Kings, der fører 0-3 i kampe. ”Vi skal til at score i overtal,” siger Jannik Hansen, der ikke vil tale landshold.

Der var stadig optimisme hos Jannik Hansen, selvom han er realistisk.

”Vi spiller sådan set godt nok, men vi kan ikke score. Vi har masser af skud og scoringschancer, men deres målmand Jonathan Quick står helt fantastisk,” konstaterer Jannik Hansen. Han fortsætter:

Annonce

”For at komme tilbage og vinde kampe, skal vi ikke ændre så meget, for hvis vi

как вернуть бывшую девушку. как вернуть девушку вернуть девушку как вернуть бывшую девушку и хочу вернуть девушку

på onsdag spiller som i dag, har vi alle chancer for at vinder. Jo, vi tog måske lidt for mange udvisninger, hvilket vi skal ændre.”

Han mener, at Canucks skal blive mere skarpe i powerplay.

”Der er hidtil blevet scoret ni mål i mod os i serien, og de seks har været med en mand udvist, et i tomt mål og et enkelt i spil fem mod fem. Vi har endnu ikke scoret i overtal, så det taler sit tydelige sprog, at der skal vi have gang i den.”

”Får man først mål i powerplay, så vil man ryste deres boxplay, hvilket vil give mere plads og dermed åbne op for flere mål. Det er vigtigt, for vi spiller nogle tætte kampe, der ligeså godt kunne være gået vores vej.”

”I den første kamp scorer de sejrsmålet tre minutter før tid, i den anden lukkede vi to mål ind i undertal og det må naturligvis ikke ske. Det er vi alle klar over, og sådan noget skal ændres. Det fik vi også gjort.”

”Men lige nu er det altså i over- og undertal vi taber kampene, og vi skal til at score i overtal,” understreger Jannik Hansen, som ikke vil tale om landsholdet, før et eventuelt exit er en realitet.

”Nej, det får du altså ingen svar på i dag. Vi tager en kamp af gangen, og fokus er fuldt ud på onsdagens kamp,” slutter Jannik Hansen fra Californien.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top