Såret ROG hentede DM-hæder
ROG.jpg
Fra venstre: Ida Østergaard, Joy Thomsen, Camilla Kibsgaard Foto: Privat
Gymnastik Der var flere skader end forventninger forud for ROGs deltagelse DM i idrætsgymnastik. De tre deltagende gymnaster fik alligevel ROG tilbage på gymnastik-kortet, hvis det nogensinde skulle have været væk.

Det var med afdæmpede forventninger, at ROG tog til DM i idrætsgymnastik. Den 16-årige seniorgymnast Joy Thomsen har gennem det sidste år kæmpet med ledbåndsskader og belastningsskader, og hun burde ifl. klubben have taget en længere pause.

Ligeledes var den 14-årige Ida Østergaard tilbage efter belastningsskader i foden. Også den tredje deltager fra ROG, Camilla Kibsgaard, kæmpede med en skulderskade. Ikke ligefrem de optimale forhold for en DM-deltagelse.

Annonce

Både Joy Thomsen og Camilla Kibsgaard hentede alligevel top 10-placeringer. Begge blev kun overgået af landsholdsgymnaster. Alle tre deltagere kvalificerede sig samtidig til disciplin-finalerne: Joy Thomsen i barre, Camilla Kibsgaard på hest og Ida Østergaard på bom.

Kun få point afskilte flere af dem fra medaljer, men trods smerter hos udøverne, kunne de tre piger sikre ROG en plads blandt de bedste gymnastikklubber.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top