Annonce

Rødovre-point på landsholdet
RMB-AaB-QF1_32_230212_BP.jpg
Foto: Brian Poulsen
Ishockey Rødovre-backen Simon Grønvaldt lavede to mål og en assist på to kampe for Danmark, der har været i Slovakiet for at teste formen frem mod VM i maj.

Et ungt dansk landshold har været en tur i Kosice i Slovakiet for at spille to testkampe frem mod VM-start i Sverige og Finland i begyndelsen af maj.

Fredag vandt de danske løver overraskende med 3-1 over hjemmeholdet efter to mål af Rødovre-backen Simon Grønvaldt. Lørdag blev det til en ny sejr, da Danmark vandt 4-3 efter straffeslag. Grønvaldt noterede sig for en enkelt assist i dén kamp.

Annonce

Det var en stor og overraskende bedrift af et dansk landshold, som stadig mangler spillerne fra NHL, Sverige, Finland og Tyskland samt finaleholdene i AL-Bank Ligaen, Odense og Herning.

Med til Slovakiet var også Rødovre-spillerne Sebastian Dahm (var reservekeeper) og Jannik Karvinen, der gik pointløs fra kampene. Dahm er også at finde i Rødovre til næste sæson, mens det endnu er uvist, om Karvinen og Grønvaldt fortsætter for tyrene.

Det danske landshold skal i ilden igen i denne uge, når Letland er modstanderen i to kampe, der spilles i henholdsvis Odense og Vojens. Her er Simon Grønvaldt og Jannik Karvinen endnu engang klar til at gå på isen for landsholdet, mens Sebastian Dahm er blevet sorteret fra til fordel for den tidl. Rødovre-keeper Simon Nielsen, der nu slår sine folder i finsk hockey hos Luuka Rauma.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top