Annonce

RHs U18-piger hentede bronze
Håndbold RHs U18-piger fik i anden semifinale mod FC Midtjylland oprejsning, da de til det sidste præsterede voldsom modstand mod midtjydernes velsmurte håndbold-maskine. Kampen endte dog 23-21 til FCM.

FCM – Rødovre: 23-21(12-14)

Efter i første kamp i Rødovre at have tabt 28-23 til FCM havde Rødovre Håndbolds U18-pigehold sat næsen op efter revanche i den anden semifinale hos uldjyderne, der fik kamp til stregen.

Annonce

Målvogter Sif Klemensen havde en god dag i målet, og hun tvang hjemmeholdets skytter på hårdt arbejde. Det var en af årsagerne, til at Rødovre ved pausen var foran med 2 mål. I den anden ende var Amalie Wichmann med 9 mål primus motor i Rødovre-offensiven.

Og de første minutter i anden halvleg holdt Rødovre fast i føringen. Desværre blev 5 afbrændere på 5 100%-chancer, inkl. straffekast, afgørende, og FCM hentede føringen og trak forbi Rødovre-holdet, der tabte knebent med 2 mål. Dermed går FCM i finalen og møder HØJ, der som det eneste hold sluttede over Rødovre i Øst-ligaen. Efter kampen fik RH overrakt bronze-medaljer for indsatsen.

Rødovre får næste år chancen til at bygge videre på den flotte liste af resultater, da kun én af spillerne næste år er for gammel til U18-hånd. Resten af holdet er enten første års U18-spillere(Man er to år i hver aldersklasse red.) eller U16-spillere, der for tidligt er rykket op.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top