Annonce

RH overlevede første opgør
RH_herrer-ydun09_031111_BP.jpg
Jonas Rikardo, Nicklas Mittet og co. hentede en sejr i første play-off kamp om overlevelse i 2. division. Foto: Brian Poulsen
Håndbold Rødovre Håndbolds 2. divisionsherrer tog første stik i deres to kampe mod VSH 2002. De var ellers bagud med 4 mål, da dommeren fløjtede til pause. Kampen endte 32-31 til RH.

VSH 2002 – Rødovre Håndbold: 31-32

Det var en forholdsvis optimistisk træner for RHs 2. divisionsherrer, Henrik Daugaard, der efter første kamp om overlevelse i 2. division snakkede med Rødovre Lokal Nyt.

Annonce

Han beskrev modstanderen, VSH 2002 fra Virum, som et hold med en god startopstilling og et hold, der, ligesom Rødovre, gerne vil spille friskt til. Det løbestærke Virum-hold, var derfor en stor udfordring for Rødovre:

”Vi er bagud med 4 ved pausen. Så tager vi os sammen i anden halvleg og får scoret på vores chancer og sætter tempoet lidt op. Det er vores farligste våben. Vi går også op og tager et par stykker af deres ud (med mandsopdækninger red.) og spiller et 4-2-forsvar. Det, synes jeg, giver pote,” fortalte Daugaard, hvis største bekymring forud for returopgøret i Rødovre d. 28. ligger i defensiven:

”Vores 4-2 fungerede udmærket i dag, men jeg synes ikke, at vores 6-0 fungerer helt optimalt. Det kan godt bekymre mig lidt.”

Med den smalle sejr kan returopgøret sagtens gå og hen blive en gyser, og Henrik Daugaard vil heller ikke give nogle garantier for, hvornår Rødovre kan afgør kampen:

”Det er svært at sige. Det bliver en svær kamp. De kommer med jo alt, de har, igen. De har en masse gå-på-mod, men vi er også inde i en god stime,” lød det fra Rødovre-træneren.

Returopgøret er som tidligere nævnt d. 28. april i Rødovre Stadionhal. Foreløbigt er kampen programsat til kl. 14:00, men den kan blive rykket til 16:00.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top