Annonce

RH bliver i 2. division
RH_Herrer-sydlandsoerene_09_040312_BP.jpg
Foto: Arkiv
Håndbold Der var både masser spænding og mål, da Rødovre og VSH 2002 udkæmpede slaget for den sidste plads i næste års 2. division. Det blev Rødovre, der trak det længste strå med en sejr på 34-31.

Rødovre Håndbold – VSH 2002: 34-31(19-15)

Rødovres målscorer: Kristoffer Hansen 7, Martin Rasmussen 6, Jacob Bønnelykke 6,  Lasse Teis Rasmussen 4(2), Lasse Johansen 4,  Jonas Orby 4, Jonas Rikardo 2, Stian Kunnis 1,

Annonce

Udv: RH: 6 x 2 min + 2 x rødt kort, VSH: 3 x 2 min.

Med 2. division indenfor rækkevidde var det to meget motiverede mandskaber, der lørdag eftermiddag gik på banen i Rødovre Stadionhal til sæsonens sidste kamp mellem Rødovre og VSH 2002 fra Virum.

Gæsterne havde medbragt halvdelen af Virum Kommune med deres køkkenredskaber, hvilket skabte en fantastisk kulisse til dramaet på banen.

Begge hold spillede en gang håndbold i højt tempo med fokus på at score mål, og det satte straks sit præg på kampen. Allerede efter 4 sekunder kanonerede Martin Rasmussen Rødovre foran, og den hurtige scoring blev symbolsk for de mange angreb, der var korte og blev udført i højt tempo.

Rødovre lagde i defensiven ud med 2 mandsopdækninger, og så følge deraf blev VSH-angreb præget meget af mand-mod-mand-dueller. Dem vandt VSH de fleste af. I den anden ende tromlede Rødovre-offensive igennem VSHs forsvar med højt tempo og skarpe skytter.

Derfor fulgtes de to hold ad med et lille overtag til Rødovre, der altid var foran med et eller to mål. Da Rødovre fik en 3-målsføring, og Virum fik en udvisning, lignede det en oplagt mulighed, for at Rødovre kunne bringe sig afgørende foran.

Hjemmeholdet tabte i stedet overtalsperioden med 2-0, og der var derfor næsten udlignet på lystavlen. En udvisning til Rødovre fik sparket gang i hjemmeholdet igen, og gæsterne kunne takke deres venstre backs, Mikkel Hansen, fodfinter for at de stadig var med i kampen.

En udvisning til Nicklas Mittet blev til en dobbelt udvisning og rødt kort, og så kom sindene i kog, og dommerne fik en hovedrolle i resten af kampen, hvor RH-spillerne ofte følte, at de havde to modstandere i gult også.

Et keeperskifte fra begge hold gav kun gevinst for Rødovre, hvor Patrick Mittet kunne hente et par redninger hjem, men ellers var det en sløj dag fra keeperne i begge net, og hans redninger sikrede Rødovre en komfortabel føring ved pausen.

Måske var føringen for komfortabel for gæsterne brugte 5 minutter på at lukke hullet op til RH, der missede et par indspil til stregspilleren Jonas Rikardo og efterfølgende fik skudt VSH 2002-keeperen varm.

Derfor kunne VSH angribe for en udligning efter godt 5 minutter, men da den sidste scoring skulle sættes brændte Virum. I stedet gav tre kontramål til Rødovre lidt ro på tingene, inden Virum igen skruede op for charmen.

Denne gang fik både udligning, og med 13 minutter igen kom VSH 2002 også foran ved 26-27. Stemningen i hallen var på dette tidspunkt på kogepunktet, og en hver dommerkendelse blev mødt med et frustreret brøl fra enten den ene eller den anden ende af hallen.

Da det gjaldt var Rødovre dog kølige. Efter et par minutter med åbent hus i begge ender, satte en indskiftning af Anders Mark en prop i forsvaret hos Rødovre, mens stregspiller Jonas Rikardo i angrebet fandt uopdagede evner som bagspiller, hvor han med finter dansede rundt om sine markeringer.

Kombinationen af de to sikrede Rødovre sejren, og så var det røde kort til Jonas Rikardo i slutminutterne ligegyldigt, og hjemmeholdet kunne juble efter sidste fløjt og glæde sig til endnu en sæson i 2. division.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top