Annonce

RFC vandt målorgie
RFC_herrer-hvidovre_02_100212_BP.jpg
Foto: Arkiv
Floorball Rødovre FC vandt også den anden semifinale på hjemmebane efter en vanvittig kamp med 17 mål og skiftende føringer til begge hold. Kampen endte 9-8 til RFC, der nu er en sejr fra finalen.

Rødovre FC – Frederikshavn Bulldogs: 9-8(3-4, 5-3, 1-1)

20:00) 1-0 Carsten Bjerregaard

Annonce

05:23) 1-1 Alex Jensen(Christoffersen) PP

06:04) 1-2 Jan Bergren Jensen(Høst)

10:10) 1-3 Krister Bagenkop

14:12) 2-3 Carsten Bjerregaard(Eklund) PP

19:11) 2-4 Jan Bergren Jensen

19:39) 3-4 Marko Krogsgaard(Lund)

22:11) 4-4 Martin Erichsen(Eklund)

22:25) 4-5 Alex Jensen(Jespersen)

25:11) 4-6 Jan Bergren Jensen(Høst)

27:42) 5-6 Tobias Nielsen(Mathiesen) PP

32:41) 6-6 Martin Erichsen(Eklund) PP

35:02) 6-7 Lars Jespersen(Christoffersen) PP

36:58) 7-7 Oscar Eklund

37:13) 8-7 Carsten Bjerregaard

40:56) 9-7 Jakob Andersen(Erichsen)

45:59) 9-8 Alex Jensen(Bagenkop)

Hvis man er til floorball, var Rødovre Stadionhal stedet at være søndag eftermiddag, da Frederikshavn Bulldogs og Rødovre FC tørnede sammen i den anden semifinale i serien.

Gæsterne fra Nordjylland kom med alt, hvad de havde fra start, og selvom Rødovre hurtig kom foran ved Carsten Bjerregaard, så var det jyderne, der tog kontrol med kampen fra start.

Vellykket game-plan. Gæsternes game-plan testede Rødovres koncept, der involvere at være meget i boldbesiddelse, ved at presse Rødovre-spillerne meget tæt på deres eget mål for at fremtvinge boldtab.

Den plan var veludført i første periode, hvor selv de mest rutinerede spillere hos hjemmeholdet til tider blev fanget i jydernes fælde. Efter tre jyske scoringer kunne Carsten Bjerregaard i overtal reducere, men det lignede en solid jysk pauseføring, da Jan Bergren Jensen for anden gang passerede Michael Ejlerskov i Rødovre-målet kort før halvlegens sidste fløjt. Marko Krogsgaard fik dog hentet lidt af det tabte hjem kort efter, men Rødovre var stadig bagud 4-3, da spillerne gik til pause for første gang.

Anden periode åbnede som en boksekamp med åben slagudveksling fra begge hold. Først udlignede Martin Erichsen, inden Bulldogs med to scoringer på 14 sekunder bragte sig på 4-6. Så var det Rødovres tur til at få to scoringer, da Tobias Nielsen og Erichsen passerede Anders Kjær.

Tju-bang-floorball. Det var ren tju-bang-floorball med dødbringende angreb i begge ender hele tiden. Hvad der det ene øjeblik var farligt i den ene ende, kunne hurtigt blive til et ligeså farligt angreb i den anden ende. Nogle af landets bedste floorball-spillere kastede sig selv rundt forpustede og røde i hoveder bare for at vinde næste bold.

Tempoet og de mange angreb med højt teknisk og taktisk niveau resulterede i en endnu en strøm af mål. Knap havde Erichsen bragt balance i regnskabet, før Lars Jespersen kunne bringe gæsterne foran på ny. Det hold kun i små 2 minutter, før Oscar Eklund egenhændig bragte balance i regnskabet for fjerde gang.

Den stilling holdt heller ikke særlig lang tid. Kort efter var Carsten Bjerregaard på plettet igen, og hentede for anden dag i træk et hattrick. Den føring fik lov at holde til pausen.

’Målfattig’ sidste periode. De sidste 20 minutters floorball blev i højere grad præget af to hold, der nu havde indstillet sig på hinanden. RFC kom efter et lille minut yderligere foran, da et let tip fra Jakob Andersen foran mål snød Bulldogs-keeper Anders Kjær.

Nordjyderne pressede Rødovre ned på egen halvdel og fremprovokerede et par boldtab tæt ved Rødovre-målet, og omsatte det i et enkelt tilfælde til mål ved Alex Jensen, en anden af kampens tre hattrick-helte.

Rødovre havde ellers tydeligt indstillet sig på presset, og begyndte nu at smide bolden frivilligt ned til Bulldogs keeper, når presset blev for tungt, simpelthen for at undgå boldtab for tæt på eget mål.

Det gav Frederikshavn muligheden for at ligge et tungt pres på Rødovre-målet. To Rødovre-udvisninger hjalp ikke hjemmeholdet, der måtte kæmpe og slås med en enorm energi foran eget mål for at cleare de mange scoringsforsøg.

Super backpar. I undertal tog back-parret Martin Erichsen og Oscar Eklund på skift kommandoen. Med sublim teknik og en vilje, der strålede som laser ud af øjnene, farede de rundt på banen med 5 jyder på ryggen, uden at ville lade andre få bolden, før de sagde til.

Gæsterne øjnede muligheden for at stjæle én af de udebanesejre, de skal have for at gå videre og tog keeperen ud i de sidste minutter.

Den eneste tilbageværende keeper på banen, Michael Ejlerskov i Rødovre-målet, hev på kritiske tidspunkter et par store redninger frem, da han bevægeligt flyttede sig rundt i målet for at parere de skud, der slap igennem hans markspilleres mange blokader.

Dermed kunne Rødovre brøle af jubel, da uret randt ud for Frederikshavn Bulldogs, der må tage hjem uden en sejr. Dermed er RFC en sejr fra det forjættede land: Finalen, der spilles i Ålborg.

Kamp 3 og evt. 4 spilles i næste weekend i Frederikshavn, mens en evt. 5 kamp spilles i Rødovre. Begge kampe næste weekend kan ses over nettet på kanalsport.dk

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top