Annonce

Politirapport
WEB_politi-2_130309_BP.jpg
Foto: Arkiv
politi Hund død af røgforgiftning under brand og straksbøde til butikstyv. Læs hele politirapporten her.

Straksbøde  til aggressiv butikstyv
En dagligvarebutik på Roskildevej måtte mandag den 2. april kl. 14.46 trykke på overfaldsalarmen, da man ville tilbageholde en aggressiv butikstyv.
En 20-årig litauisk mand var bl.a. blevet taget i at stjæle kød, strømper, vaskemiddel til en værdi over 2000 kr., og han var alt andet end begejstret, da personalet konfronterede ham med dem.
Han opførte sig aggressivt og blev sigtet for butikstyveri, da politiet nåede frem.
Sagen blev afgjort med en straksbøde på 4000 kr.

Hund døde i brand
En hund mistede livet, da der fredag den 30. marts kl. 15.40 udbrød en mindre brand i en lejlighed på Voldumvej. Mens lejlighedens 53-årige beboer var på arbejde, hoppede hendes hund op på komfuret, hvor hundemaden stod og spiste af det. Den havde sandsynligvis fået tændt en af kogepladerne, så hundemaden antændte.
 Hunden døde formentlig af røgforgiftning. Branden udviklede sig ikke i større omfang og der kom således kun brandskader i køkkenet.

Annonce

Butiksdetektiv opdagede tyv
En butiksdetektiv var vaks, da en 43-årig mand fra Taastrup lørdag den 31. marts var på rov i Rødovre Centrum. Manden forsøgte at stjæle fire poloshirts og to dunveste fra en tøjbutik.
Det lykkedes ham at afmontere alarmerne, men han blev opdaget af butiksdetektiven inden han forlod butikken.
Det viste sig efterfølgende, at der var flere tyvekoster i mandens bil – i alt for 8.895 kr. Manden blev anholdt, sigtet for butikstyveri, og bragt til politigården i Albertslund.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top