Annonce

Østrigsk orkester blæser Viften omkuld
WEB_Mnozilbrass_Magic.jpg
"Mnozil Brass har ikke tidligere spillet i Danmark, derfor er Viften stolte over at kunne præsentere dette unikke orkester. Glæd dig til en original blanding af komik og musikalitet," lyder det fra Viftens John Frobøse.
koncert Viften får besøg af syv underholdende østrigere.

Det hører til sjældenhederne, at Viften får besøg at et blæseorkester, men fredag den 27. april er undtagelsen, når  det østrigske superblæser-blæseorkester Mnozil Brass kommer på besøg. 
“Mnozil Brass består af syv østrigske gentlemænd, der i adskillige år har turneret verden rundt med deres hysterisk humoristiske og sublime koncerter. De syv herrer har denne gang plukket de allerbedste numre fra deres utallige optrædener og samlet dem i dette show. Orkestrets mål er på munter vis at tryllebinde publikum med et show spækket med velkendte ørehængere, der dog altid er tilsat lidt af det helt særlige ‘Mnozil krydderi’,”  forklarer John Frobøse fra Viften.
Det er første gang at Mnozil Brass skal optræde på dansk grund, men så gør de det til gengæld også to gange. Den første show kl. 19.00 er udsolgt, men der er stadig billetter til showet kl. 21.00
“En tur til en Mnozil Brass koncert kan være svær at beskrive, og hvis publikum vil vide, hvad de kan forvente, er rådet måske: ‘Forvent det uventede’,” slutter John Frobøse.

Kommentarer

1 kommentar om “Østrigsk orkester blæser Viften omkuld”

  1. Hi det er mig fra øvelokale nr 11
    Jeg lovede dig at emaile nogle forslags numre, men mangler din email adresse
    Hilsen Pierre
    Musiclovers the band

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top