Annonce

Ordblindeskolen nedlægges ikke
WEB_skolestart1_100810_BP.jpg
Ordblindeskolen nedlægges ikke Foto: Arkiv
skole Udvalgsformand maner rygter til joden: ”Ordblindeskolen skal ikke nedlægges,” siger Flemming Lunde Østergaard Hansen.

Rygterne om en fremtidig nedlæggelse af Ordblindeskolen på Tinderhøj Skole, har i den senere tid spredt sig som en steppebrand i kommunen. I sidste uge kunne man her i avisen læse et debatindlæg fra en bekymret lærer på Islev Skole. Hun var bekymret for skolens fremtid, og sluttede sit indlæg af med et direkte spørgsmål om, hvorvidt skolen skal nedlægges eller ej.

Det spørgsmål har vi givet videre til formanden for Børne- og Skoleudvalget, Flemming Lunde Østergaard Hansen, der beroliger med, at rygterne er en storm i et glas vand, for nu at bruge en lidt slidt floskel.

Annonce

”Ordblindeskolen skal ikke nedlægges. Skolen gør et nødvendigt og vigtigt arbejde,” forklarer han, inden han fortsætter:

”Ordblindeklasserne er samlet på Tinderhøj Skole, og det er godt, at vi kan samle de ordblinde på én skole, frem for at have dem på de enkelte skoler. På ordblindeskolen har eleverne trygge rammer, og der opstår et fagligt miljø, hvor eleverne er sammen med ligesindede. Vi har gode resultater med skolen, og jeg kan godt bekræfte, at skolen ikke skal lukkes,” slutter udvalgsformanden.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top