Annonce

Nye lokaler hos Peugeot i Rødovre
WEB_peugeot-ombygning_02_23.jpg
Kontorbygningen og showroomet på Islevdalvej er revet ned, så nu kan man se direkte ind på Peugeot Rødovres værksted.Til højre kan man se de blå skurvogne, som de næste måneder vil være administrations- og salgskontor. Foto: Brian Poulsen
biler Bo Kjeldsmark Automobiler på Islevdalvej, der er Peugeot forhandler, kan se frem til moderne og større lokaler.

Det ligner mere eller mindre en slagmark på forpladsen ved Peugeot Rødovre, hvor det tidligere showroom og kontorlandskab er revet ned. Men det skal altså være skidt før det bliver godt, som et gammelkendt dansk ordsprog siger.
For nogle af medarbejderne, der er placeret i skurvogne, kan ventetiden føles lang, men de har noget at se frem til.
“Vi får et miljø, hvor alle kan se alle. Det bliver lyst og venligt med højt til loftet. Med andre ord får vi en mere tidssvarende bygning, der er mere energimæssig korrekt samt miljøvenlig overfor kunder og personale,” siger Bo Kjeldsmark, som har fået byggeriet energiscreenet af DONG.
“Det bliver super flot, godt for alle og miljøet, så alle er vindere i forbindelse med vores nye bygning,” tilføjer han.
Der bliver en kontorbygning i to niveauer, så både kontorbygning og showroom bliver bag glasmo-duler. Værkstedet forbliver, men bliver alligevel integreret i byggeriet, så det virker til at være i ét.
Det er dog ikke endegyldigt vedtaget, hvordan bygningen kommer til at se ud, da der pt. forhandles med kommunen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top