Motion for hele familien
Motion Orient arrangerer sommeren igennem motion for hele familien. Her bliver det også muligt for alle over 12 år at tage idrætsmærket.

Orient arrangerer sommeren igennem motion for hele familien. Hele familien – mindre børn sammen med forældre – kan fra tirsdag d. 8. maj og hver tirsdag derefter til slutningen af august give sig i kast med det 1 time og 45 minutter lange program Orient har planlagt. Det hele kommer til at foregå ved Rødovre Stadion.

I korte træk består programmet af opvarmning til musik, løbe-, kaste- og springøvelser og stræk- og afspændingsøvelser, inden der efter træning er mulighed for et velfortjent bad.

Annonce

Ambitionsniveauet er til, at alle kan være med, selv hvis man ikke har dyrket atletik før, lyder det fra Orient, der forsikre, at der skam er en hyggelig og afslappet stemning omkring hele arrangementet.

Skulle man alligevel ønske at sætte sine evner på prøve kan man helt frivilligt vælge at tage idrætsmærket. Her bliver man testet i en formprøve, udholdenhedsprøve efter eget valg mellem gang, cykling, løb eller svømning og en omgang atletik. Prøverne er gradueret efter alder, så det bliver nemmere, desto ældre man er.

Ønsker man mere information kan skrive til idraetsmaerket@orient-gif.dk og høre fra klubben selv.

1 kommentar om “Motion for hele familien”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top