Annonce

Manglede en linje
RFC-Aarhus_floorball003_020111_BP.jpg
Foto: Arkiv
Floorball Det var en ærgerlig, men konstruktiv, Kasper Sindt, der efter RFCs to nederlag imod Frederikshavn denne weekend snakkede med Rødovre Lokal Nyt om dommere, manglende mental skarphed og den sidste semifinale.

På trods af nederlaget var der plads til lidt humor, da RFCs træner Kasper Sindt efter weekendens opgør med Frederikshavn Bulldogs snakkede med Rødovre Lokal Nyt efter flyturen hjem til Sjælland.

Da han bliver spurgt om, han var blevet klogere på, hvordan RFC kommer i finalen svarede han med et grin:

Annonce

”Ja. Vi vinder den næste og så er vi videre med 3-2 samlet.”

Sindt om hvilken kamp, RFC var tættest på at vinde:

”Det var rigtig tæt på både i dag(søndag red.) og i går(lørdag red.). Det synes jeg, vi var i dag. Jeg synes ikke, vi var der i går 100 %. Langt hen af vejen kan man tilskrive nederlaget i går til os selv. Vi var klart tættest på i dag.”

Sindt om kampen søndag:

”Kampen i dag starter ufatteligt taktisk. Den står 0-0 langt henne i kampen. Det var ikke seværdigt floorball. Men så fik vi gang i den senere.”

Sindt om de afgørende faktorer for søndagens nederlag:

”I dag synes jeg linjen fra dommerne er helt håbløs. Det skal ikke blive en undskyldning, for vi kunne have lukket den alligevel. Der er nogle afgørende momenter i kampen, hvor det ikke lige falder ud til vores fordel.”

Sindt om perioden, hvor RFC vender 1-2 til 3-2:

”Det hele løser sig lidt for os. Vi får spillet bolden hurtigere rundt, og vi møder dem også højere på banen. Vi spiller med lidt mere risiko i den del af kampen. Vi tør spille lidt mere. Jeg synes generelt, at tempoet ryger op.”

Sindt om slutningen på søndagens kamp:

”Vi har en på stolpen ved Michael Mathiassen ved 3-2 – tæt på 4-2. Så får de et lidt tilfældigt mål. Et mål vi normalt bør dæmme op for. Derefter regner det med udvisninger. Så synes jeg aldrig, det bliver en kamp derfra. Vi føler det er opad bakke resten tiden. Et par af dem vi får er selvfølgelig ok, men der bliver aldrig rigtig stabilitet derfra. Så begynder frustrationer at forplante sig, og der er nogle der ryger lidt mere ud af tangent end de bør.”

Sindt om dommerne:

”Det var noget, vi havde snakket om inden, for vi kunne godt mærke, hvor det var på vej hen. Jeg siger ikke, at de dømmer den ene vej eller den anden vej. Jeg savner bare en linje. Det er skide frustrerende at løbe rundt og ikke at vide, om man dømmer for noget det ene øjeblik, og så for noget andet det næste øjeblik. Jeg ved Frederikshavn havde den samme følelse. Vi snakkede om at få fokus væk fra dommerne og eksempelvis trække et rødt kort.”

Sindt om den sidste og afgørende semifinale:

”Jeg tror langt hen af vejen, så er vi heldige og dygtige, at vi kan afgøre det på hjemmebane. Der kommer til at være nogle folk i hallen. Det kan godt være, det lyder banalt, men det betyder også, at vi kommer til at spille gulvet nede i Rødovre Stadionhal. Der ved vi, at vi kan få mere flow i spillet, end vi kan på et trægulv. Vi havde et par spillere, der ikke var helt op i gear. Det er de helt sikkert, når de har kniven for struben.”

Sindt om hvordan kamp 5 kommer til at forme sig:

”Det bliver en spændende kamp, og jeg tror, at vi vinder den. Hvis jeg kunne skrive et ønske, så minder den om de to første, men en bedre defensiv. Så scorer vi vores 7-8-9 mål og lukker 4 ind den anden vej. Det kan godt blive taktisk, men jeg tror simpelthen på, at vi scorer flere mål på hjemmebane.”

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top