Annonce

Luft sælger din bolig
WEB_stue1.jpg
Billederne her er fra en stue på Madumvej. Huset kunne i første omgang ikke sælges, men blev efter et besøg af Katia solgt hurtigt og endda til en højre pris. På boligdesigneren.dk kan man se flere billeder og læse mere om, hvorfor det er en god investering at indrette målrettet mod at sælge sin bolig. Foto: Privat
bolig Boligdesigner Katia Ernfeldt kan hjælpe dig med at gøre din bolig klar til salg. Hvide vægge og luftige rum er bare to af de ting der får interesserede købere til at vende tommefingeren opad.

 

 

Annonce

Boligmarkedet er gået i hårknude og priserne synes kun at gå en vej. Nedad. Godt for førstegang- skøberne, men skidt for sælgerne.  
Når sælgere holder åbent hus og viser boligen frem, er det ikke altid kun prisen, som potentielle køber rynker på næsen af. Et slidt gulvtæppe, mørke persienner og et utal af møbler kan være med til at forvirre køberens øjne, da de ikke kan se mulighederne i de boliger de besøger.
I USA er det populært at tilknytte en boligdesigner, når man skal sælge sin bolig for at gøre den attraktiv og indbydende. I Danmark er fænomenet endnu ikke så udbredt, men boligdesigner Katia Ernfeldt fra boligdesigneren.dk tror man kommer til at se mere af den slags i fremtiden.
“I Sverige og Norge er der ofte boligdesignere tilknyttede, når boligen skal sælges og jeg tror også, det vil blive mere udbredt i fremtiden her i Danmark,” fortæller hun.

Mange fordele.
Katia Ernfeldt startede boligdesigneren.dk sidste år og hun har allerede hjulpet rigtig mange danskere med at få solgt deres bolig hurtigere og sågar til en bedre pris.
“Jeg går ind og kigger på boligen og ser, hvor man med fordel kunne flytte nogle møbler eller male en væg for at gøre rummet mere attraktivt for købere. Man skal gøre det luftigt og ikke mindst lyst,” fortæller hun fortsætter: “Vores hjem er vores private rum som vi indretter med hjertet og med vores personlige stil, men når en bolig skal sælges, er det vigtigt at nå ud til så mange potentielle købere som muligt,” siger hun. Man kan læse mere om Katia Ernfeldt på boligdesigneren.dk

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top