Annonce

Kort om sport
Kort om Sport Der var sejre til BK Rødovre og B77 i Serie, mens Orient fik en uafgjort til kampen om pladserne øverst i Serie 3. I serie 4 tabte BK Vest årets første kamp, mens Islev i Serie 5 fik 1 point ud af 2 kampe. Der var guld til RFCs U13 og sølv til U19. Der var også 9 podieplaceringer til CK FIX.

BK Rødovre er stadig ubesejret i foråret, efter de fredag hentede en 1-0-sejr over Fk. Prespa på hjemmebane. I 3 kampe har de hentet 7 point og scoret 6 mål. Den gode start står i skarp kontrast til deres efterår, hvor 13 kampe gav 14 mål og 15 point. Med pointene hopper BK Rødovre langt væk fra bunden og op gennem rækken. De ligger nu nr. 8.

B77 fik sparket gang i deres forårssæson med en 3-2-sejr over Ejby IF, der efter et stærkt efterår har fået en rigtig dårlig start på foråret. Også på Valhøj Skole kom de til kort mod B77, der med de 3 point hopper tættere på stregen, som de nu er 3 point fra at nå. De tre point kan de få næste lørdag, hvor et af bundholdene, Lynge-Uggeløse, besøger Valhøj Skole.

Annonce

Orient fik uafgjort på hjemmebane mod Herlev IF. Det ene point holder Orient med i toppen, og de ligger i skrivende stund til oprykning på andenpladsen. FC Hvidovre, der ligger nr. 3, har dog samme pointantal og en kamp til gode.

BK Vests Serie 4-hold måtte forlade banen med et nederlag efter deres første turneringskamp i 2012. På udebane mod Herstedøster tabte de 2-1.

Islev hentede en uafgjort og et nederlag for deres to hold i Serie 5. Deres ene Serie 5-hold fik på hjemmebane uafgjort mod B1973 fra Herlev og hentede dermed årets første point. Det andet tabte lokalopgøret med Orient med 3-1 og venter stadig på årets første point.

Floorball. Det blev til DM-guld for Rødovre Floorball Clubs U13-drenge. Med 8 sejre i 8 kampe og en målscorer på 55-7 var der ingen tvivl, om hvem der løb med hæderen.

Floorball. Til gengæld måtte U19-holdet give fortabt i finalen mod FC Outlaws, som vandt 7-3. Andreas Kleczewski og Christoffer Erichsen kom begge på årets hold.

Cykling. CK Fix hentede i weekendens to løb i Slagelse og Smørum 9 forskellige podieplaceringer. Igen denne weekend var det de yngste ryttere hos FIX, der stjal billedet. Denne gang var solstråle-historien Magnus Fleron Juncker, der i U13-klassen vandt lørdagens løb i Slagelse, mens han fik en tredjeplads i Smørum dagen efter.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top