Kort om sport
Kort om Sport RFCs U19-hold skal alligevel til finalestævne, RFCs damer tabte første semifinale på udebane, og RHs 2. divisionsherrer undgik direkte nedrykning.

Floorball. Først var de med. Så trak de sig. Nu er de med igen. Rødovre Floorball Clubs U19-mandskab havde i første omgang kvalificeret sig til DM-finalestævnet, men da halvdelen af U19-truppen er med omkring førsteholdet, har man i RFC haft problemer med at stille et slagkraftigt hold. I første omgang besluttede man sig for at trække holdet, men efter klager fra de andre deltagende klubber, har man nu fået førsteholdstræner Kasper Sindt til at afgive mindst 3 spillere til stævnet, således at Rødovre FC stiller med et slagkraftigt hold til DM-finalestævnet for U19-hold.

Floorball. Rødovre FCs damehold har også kvalificeret sig til semifinalerne. Her møder de AaB Floorball. Første kamp blev spillet søndag i Ålborg, og her vandt hjemmeholdet 9-1 i en kamp præget af mange udvisninger til Rødovre. Der spilles bedst-af-tre og både den anden og evt. tredje semifinale spilles i Rødovre næste weekend.

Annonce

Håndbold. RHs 2.divisionsherrer undgår direkte nedrykning fra 2. division. Det står klar efter, at topholdet Holte slog Nordsjælland med 32-31. Dermed skal RH spille play-off om overlevelse. Datoerne er endnu ikke kendt.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top