Annonce

Kort om sport
Kort om Sport BK Sisus herrer blev 2’er i 1. division, mens den stod på nederlag til B77, BK Rødovre og Orient, mens BK Vest vandt.

Bowling. BK Sisu’s herrer sluttede lørdag sæsonen af med en sejr på 5203-4940 over ligaens duks Ravnborg, der alligevel vandt 1. division og rykkede op i Bowlingligaen, mens BK Sisu måtte ”nøjes” med andenpladsen.

Fodbold. B77 sluttede april af med et nederlag, da lørdag tabte på udebane til FC Øresund med 1-0. Det var anden gang i træk, at B77 gik fra banen efter at have tabt 1-0. Med nederlaget er overlevelse i Serie 1 ikke kommet tættere på. Der er 4 point op til SC Egedal på den rigtige side af nedrykningsstregen. Egedal har samtidig en kamp til gode.

Annonce

Fodbold. BK Rødovre indkasserede på tre dage to nederlag til to tophold, der begge overvandt BK Rødovre med 2-0. KFB fik hævnet nederlaget fra efteråret, mens Dragør på Amager hentede 3 vigtige point i kampen om rækkens førsteplads. Rødovre ligger nu nr. 7.

Fodbold. Også Orient tabte i weekenden, da de på Islev Skole tog imod Torpedo Vestegnen. Med cifrene 2-1 løb gæsterne med de tre point. Orient ligger stadig godt til i Serie 3, hvor de ligger nr. 3.

Fodbold. BK Vest hentede lørdag en 3-0 sejr i udekampen mod Brøndby Strand IK.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top