Annonce

Irma flytter fra Rødovre og det får direktøren til at stoppe
WEB_irmabygningen2_200307_B.jpg
Foto: Arkiv
stopper i Irma Irma har haft hovedsæde i Rødovre i mere end 50 år. Fra næste år flytter hovedkontoret imidlertid til Albertslund. En beslutning der har fået Irmas administrerende direktør Alfred Josefsen til at trække stikket efter 13 år på posten.

Irma har i de seneste 50 år haft hovedsæde på Korsdalsvej i Rødovre. Alfred Josefsen har siddet ved roret de sidste 13 år og i den tidsperiode har han været stærkt medvirkende til at genrejse Irma fra en kriseramt kæde til et populært supermarked.

I fremtiden skal Irma dog klare sig uden den erfarne Alfred Josefsen. Han har nemlig valgt at stoppe som Irmas administrerende direktør efter at det blev besluttet, at Irmas hovedsæde flyttes til Albertslund.

Annonce

Irma ejes af Coop og fra 2013 skal Irmas ledelse placeres sammen med Coop øvrige butikker. En beslutning der altså fik Alfred Josefsen til at stoppe efter 13 år i Irma.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Alfred Josefsen, men til Berlingske Business siger han således:

”Jeg har ikke været med til at træffe beslutningen, og jeg er ikke enig. Det er ikke det rigtige for mit vedkommende. Det er en voldsom beslutning, for jeg er sindssyg glad for virksomheden. Jeg er voldsomt glad for Irma, men det skal være på en måde, der passer til min form,” siger Alfred Josefsen og fortæller, at han har forsøgt at få ledelsen til at ændre holdning til flytningen.

“Jeg har virkelig værdsat den nærhed, vi har til tingene i Rødovre. Vi er tæt på varerne, kunderne og medarbejderne, og det er lykkedes rigtig godt,” siger han.

Kommentarer

2 kommentarer om “Irma flytter fra Rødovre og det får direktøren til at stoppe”

  1. Mogens Lind siger:

    Desværre ligner dette COOPs erhvevrspolitik, Aktionærenes Indtogs march, Penge … Penge .. og atter penge.
    Skidt med kunderne ?
    Bare Aktionarene løber med pengene!
    Resultat: Nedlæggelse af firmaet, arbejdsløsheden stiger og landet stander mere i våde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top