Annonce

Hvad drømmer du om
WEB_langhuset_set_fra_irmat.jpg
Idéer var der nok af til tirsdagens cafédebat om Rødovres fremtid. Foto: Arkiv
fremtidens by Skal der køre en sporvogn i midten af Tårnvej fra Rødovre Centrum til Rødovre Stationscenter, som er omdannet til et helt nyt aktivitetscenter for børnefamilier? Eller skal Irmatårnet laves om til en kæmpe klatrevæg. Idéer var der nok af til tirsdagens cafédebat om Rødovres fremtid.

Næste år skal Rødovre Kommune vedtage en ny kommuneplan, der skal strække sig 12 år ud i fremtiden. Derfor var det også de helt store tanker, der var i spil, da borgere mødtes med politikere for at diskutere drømmene for byen.

På forhånd havde forvaltningen udset sig fire hovedområder, der både trænger til udvikling, men som samtidig rummer et stort potentiale, og borgerne greb med mange spændende forslag bolden. Nu sender vi den videre i spil til læserne idet, man stadigvæk kan nå at drømme højt.

Annonce

Det eneste man skal gøre, er at skrive et godt gammeldags brev til kommunalbestyrelsen på adressen Rådhuset, Rødovre Parkvej 150. Man kan også sende en E-mail til rk@rk.dk med emnet ”Kommuneplanstrategi 2012”. Forslagene skal være Rødovre Kommune i hænde senest d. 2/5.

Hvis det er inspiration man savner, så kan man med fordel læse mere på her på siden, hvor vi giver et hurtigt overblik over nogle af de forslag, som kom ud af cafédebatten.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top